Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φρεσκάδα στα «φτερά»

Φρεσκάδα στα «φτερά»
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:52

Ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνθηκε ότι η ομάδα του χρειαζόταν φρεσκάρισμα στα «φτερά», προκειμένου να παραταχθεί απέναντι στην Αντβέρπ και να εμφανίσει ακόμη καλύτερη εικόνα, από εκείνη, την οποία εμφάνισε κόντρα στον Ατρόμητο. Πιο αποτελεσματική, τουλάχιστον. Έτσι, αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αλλαγές στα άκρα της επίθεσης. Μόνο στα άκρα όμως. Ο Μαρτίνς δεν έκανε αλλαγή στην θέση «9», αλλά μόνο… πέριξ αυτής.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε τον Ελ Αραμπί, «αιχμή του δόρατος». Άφησε τον Μαροκινό μπόμπερ στην κορυφή της επίθεσης, προβαίνοντας σε παρεμβάσεις… πέριξ αυτού. Αποφάσισε, λοιπόν, να αφήσει στον πάγκο τους Βαλμπουενά και Ρόνι Λόπες, δίνοντας το χρίσμα σε Αγκιμπού Καμαρά και Χένρι Ονιεκουρού.

Αυτό είναι και το μεγάλο προσόν αυτής της ομάδας. Έχει λύσεις, με τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να δουλέψει, κάθε φορά κατά την οποία αποφασίζει να κάνει αλλαγές στην 11άδα του. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ και ο προπονητής του έχει την άνεση να αλλάζει τη μορφή και τη σύνθεση της ομάδας, επιλέγοντας κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης