Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ελεύθερη πτώση του Σιδηρόπουλου

Η ελεύθερη πτώση του Σιδηρόπουλου
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όσοι έβλεπαν το ματς της πρώτης αγωνιστικής Παναθηναϊκός-Απόλλων 4-0 νόμιζαν ότι... ονειρεύονται. Δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο διαιτητής που δεν ήξερε τι σφύριζε και έκανε τόσα πολλά λάθη ήταν ο Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι είχε λάθος αποφάσεις σε φάουλ, «έπνιξε» κάποιες κάρτες, γενικά, έδειξε να μην... πατάει καλά στο γήπεδο. Αποκορύφωμα είναι η λάθος αποβολή στο 37': Ο διεθνής διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Φατιόν του Απόλλωνα Σμύρνης (όμως το ριψοκίνδυνο παίξιμο έγινε από τον Ντεντάκη). Άγνωστο γιατί δεν δέχθηκε παρέμβαση του VAR.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι συνεχίζεται το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σιδηρόπουλου. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και πέρσι έκανε λάθη, ακόμη και με το VAR. Ο Κλάτενμπεργκ εξακολουθεί να τον στηρίζει με σερί ορισμούς, όμως έτσι εκτίθενται και οι δυο. Τα βλέπουν και από την UEFA και πέφτει... ψαλίδι στους διεθνείς ορισμούς του Σιδηρόπουλου. Όπως βλέπουν και τι κάνουν όλοι οι διεθνείς.

Κι όμως, ο Σιδηρόπουλος αντί να τιμωρηθεί ορίστηκε VAR στο ματς της Κυριακής (19/9) του Αστέρα Τρίπολης, με τον ΠΑΟΚ, βεβαίως, βεβαίως!

Διαβάστε επίσης