Ντουντούκα
ΠΑΟΚ, έρχεσαι;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με τον πύρινό σου κόσμο, δεν λυγάς ΠΟΤΕ! (video)

Με τον πύρινό σου κόσμο, δεν λυγάς ΠΟΤΕ! (video)
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 01:34

Αυτή η ομάδα έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα! Το απέδειξε ξανά! Εκεί που όλοι πάνε να… χαρούν. Εκεί που όλοι πάνε να την… ξεγράψουν. Εκεί όπου όλοι πάνε να την… ρίξουν στο «καναβάτσο», τη βλέπουν να στέκεται πάλι στα πόδια της και να παίρνει αυτό που της αξίζει!

Έχει φτιάξει μέταλλο αυτή η ομάδα. Έχει φτιάξει ψυχικά αποθέματα τεράστια, ικανά να την οδηγούν εκεί όπου άλλοι δεν μπορούν να πάνε. Και που σίγουρα δεν έχουν πάει. Δεν είναι τυχαία αυτά που έχει πετύχει, αυτός ο Ολυμπιακός, τα τελευταία χρόνια, στην Ευρώπη. Οι νίκες αυτές, οι προκρίσεις, το σεντόνι που κουνιέται ΜΟΝΟ στον Ναό μας, οι τεράστιες ευρωπαϊκές βραδιές, οι οποίες έχουν γραφτεί στην ιστορία!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και απέναντι στην Αντβέρπ ότι… ΜΠΟΡΕΙ! Ότι μόνο εκείνος ΜΠΟΡΕΙ! Ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει υπερβάσεις και να παίρνει ματς, που οι «απ’ έξω» λένε ότι δεν θα πάρει… Και όμως… Αυτός ο Ολυμπιακός ξέρει πως να τους βγάζει… ψεύτες! Πως να τους στέλνει στον… κουβά.

Αν υπάρχει κάτι, το οποίο αυτή η ομάδα έχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, είναι ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και ως τέτοια μπαίνει κάθε φορά στο γήπεδο. Με προβλήματα, με απουσίες, με ομάδα η οποία ακόμη δεν έχει «δέσει». Κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, μπαίνει σε αυτό ως ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Όχι μπλαζέ και με τουπέ, αλλά με αέρα! Με πίστη στο ότι μπορεί. Και για αυτό… μπορεί!

Τώρα που ο κόσμος επέστρεψε, το ΚΑΣΤΡΟ θα είναι ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ! Το ματς με την Αντβέρπ ήταν μόνο η αρχή…

Διαβάστε επίσης