Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Γκάρι Ροντρίγκες: Μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση!

Ολυμπιακός | Γκάρι Ροντρίγκες: Μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση!
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:52

Το θέμα «φουντώνει» για τα καλά κα πλέον μετράμε αντίστροφα. Όχι για να προχωρήσει η μεταγραφή. Για να «γίνει» που λέμε. Αλλά για να… ανακοινωθεί και μόνο! Είναι, όπως φαίνεται, θέμα… χρόνου. Λεπτών, ωρών, θα φανεί. Αλλά χρόνου και μόνο.

Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε απλώς τα χέρια με τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά ο 30χρονος εξτρέμ υπέγραψε κιόλας, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες έρχονται ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ από… λιμάνι πλευρά. Το ξεκαθαρίζουμε. Δεν βγαίνει κάτι οριστικό από τον Ολυμπιακό, αλλά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν την τελευταία ώρα, έχουν να κάνουν με οριστική συμφωνία, ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Μένει να φανεί εάν οι πληροφορίες αυτές θα επιβεβαιωθούν άμεσα ή… αργότερα! Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Το είχε καταστήσει σαφές αυτό. Και φαίνεται πως από πλευράς Θρύλου, αλλά και από πλευράς παίκτη, έγινε αυτό που έπρεπε, ώστε η μεταγραφή να... βαδίσει στη διαδρομή που είχε χαραχτεί! Με προορισμό το λιμάνι! Και ο Γκάρι να γίνει κάτοικος Πειραιά, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στα άκρα του Θρύλου, για τη νέα χρονιά και όχι μόνο. Μιλάμε, φυσικά, για μία εξαιρετική προσθήκη, αλλά σε αυτό θα σταθούμε παρακάτω. Όταν έχουμε ανακοινώσεις.

** Η φωτό είναι από τα social media του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης