Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mega: Το ρεπορτάζ για τη νίκη του Θρύλου (video)

Mega: Το ρεπορτάζ για τη νίκη του Θρύλου (video)
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:11

Με νίκες ξεκίνησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς και για την χώρα μας.

Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε απόψε με την αναμέτρηση Ιωνικού-Αρη 0-0 λίγο πριν την λήξη.

Ο Ρέαμπτσιουκ πετυχαίνει στο 87΄ το γκολ της νίκης κόντρα στην Αντβέρπ και ξεσηκώνει τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νικηφόρα πρεμιέρα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό ομίλου. Η βελγική ομάδα πάντως με την εμφάνιση της μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι για τους υπόλοιπους.

Εντωμεταξύ, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκάρι Ροντρίγκες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων και η επίσημη ανακοίνωση του αναμένεται το Σάββατο.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa Conference League ο ΠΑΟΚ. Με σκόρερ τους Άκπομ και Μίτριτσα ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με 2-0 της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Τις μεταγραφικές της κινήσεις ολοκλήρωσε η ΑΕΚ με την ανακοίνωση της απόκτησης του Μιλάντ Μοχαμαντί. Ο διεθνής Ιρανός μπακ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση θα κάνει ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, ενώ στο γήπεδο ευελπιστεί να παρευρεθεί και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στην Κρήτη με αφορμή το Davis Cup.

Μεταγραφική ενίσχυση και για τον Ατρόμητο.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης επιστρέφει στο Περιστέρι, μετά την θητεία του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης