Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμπανάκι» Ιωνικού ενόψει Λαμίας

«Καμπανάκι» Ιωνικού ενόψει Λαμίας
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:49
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει δική του την Περιφέρεια και τα εκτός στο Λεκανοπέδιο, δίχως απώλειες… Το ματς του Ιωνικού με τον Άρη είναι ένα δυνατό «καμπανάκι», για τους Πειραιώτες. Ο Άρης άρχισε τη σεζόν με βλέψεις για κάτι καλό (εντάξει, το παράκαναν λίγο και έλεγαν… πρωτάθλημα, αλλά ΟΚ…) ωστόσο αγωνιστικά δεν δικαιολογεί αυτές τις βλέψεις του και στη Νίκαια την… πάτησε.

Ο Θρύλος, ο οποίος σαφώς και παρακολουθεί ΟΛΑ τα ματς που διεξάγονται στη Σούπερ Λιγκ, οφείλει να λάβει πολύ σοβαρά το μήνυμα, το οποίο εστάλη από το γήπεδο του Ιωνικού. Όλα τα εκτός έδρας μετράνε και ο Θρύλος οφείλει να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Η αρχή γίνεται με τη Λαμία και μετά την εμβόλιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ο Θρύλος ταξιδεύει εκ νέου εκτός έδρας, στην Τρίπολη συγκεκριμένα. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ένα-ένα. Με προσοχή και βήμα-βήμα, για να φτάσουμε στο 47ο. Το ματς με τη Λαμία ακολουθεί και το πάθημα του Άρη στην έδρα του Ιωνικού πρέπει να παραδειγματίσει σε απόλυτο βαθμό, τον Θρύλο. Ο οποίος οφείλει να εμφανίζεται πάντοτε σοβαρός και μετρημένος και εκτός έδρας, κάνοντας εμφανίσεις καλές και παίρνοντας νίκες…

Κάποτε λέγαμε ότι η επαρχία δίνει τίτλο. Η Νίκαια μπορεί να μην είναι σε αυτή την κατηγορία, αλλά το παράδειγμα με την γκέλα του Άρη, στην έδρα του νεοφώτιστου, είναι απαραίτητο να προβληματίσει τον Μαρτίνς και τους παίκτες. Και να μείνουν σε εγρήγορση, ενόψει Λαμίας!

Διαβάστε επίσης