Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τριπλό... φάλτσο ξεκίνησε η Super League

Με τριπλό... φάλτσο ξεκίνησε η Super League
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεκίνησαν νωρίς τα... όργανα. Η Super League παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων... Διαβάστε τα τρία μεγάλα θέματα που προέκυψαν με το καλημέρα!

Έχουμε και λέμε:

1) Σχετικά με τον αγώνα Ιωνικός-Άρης 1-0, ο οποίος διεξήχθη την Παρασκευή (17/9) και άνοιξε την αυλαία της 2ης Αγωνιστικής. Την περασμένη Τρίτη (14/9) θυμήθηκαν να τον ορίσουν τρεις μέρες μετά, ικανοποιώντας αίτημα της αστυνομίας που ζήτησε τη μετάθεση του αγώνα, λόγω των συγκεντρώσεων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Όμως, αν υλοποιούσαν νωρίτερα το αίτημα της αστυνομίας θα μετέθεταν για την περασμένη Κυριακή (12/9( το παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ ή θα έβαζαν το Ιωνικός-ΟΦΗ μια μέρα αργότερα (δηλαδή για την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 19/9). Λες και η αστυνομία έστειλε το αίτημα, λίγο πριν το ματς. Πάλι καλά που δεν το έστειλε μετά. Όλα αυτά ενώ ο Αρης έπαιξε Δευτέρα (13/9)

2) Πιάστηκε στον ύπνο, επειδή δυο μέρες πριν από τη σέντρα διαβεβαίωσε για την άρτια κατάσταση των αγωνιστικών χώρων αλλά η Τούμπα ήταν... χωράφι και μετά έτρεχαν να τα μαζέψουν! «Σε άρτια κατάσταση οι χλοοτάπητες», έγραψαν στο σάιτ της Super League. Μάλλον, μπέρδεψαν την πρεμιέρα με την Πρωταπριλιά. Όμως, όσοι είδαν την κατάσταση στο γήπεδο της Τούμπας νόμιζαν ότι βλέπουν πρωτάθλημα άλλης χώρας, αφού έβγαζε μάτια ότι ο Σαββίδης τσιγκουνεύτηκε στο θέμα του χλοοτάπητα.

3) Η Super League, ως διοργανώτρια, δείχνει αδυναμία να επιβληθεί, με αποτέλεσμα να συμπίπτουν ώρες μετάδοσης αγώνων. ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0 και Ολυμπιακός Ατρόμητος 0-0 «έπαιξαν» την ίδια ώρα, στις 20.30. Αυτό γίνεται και στη συνέχεια. Τη 2η αγωνιστική αγωνίζονται την ίδια ώρα 20.30 (19/9) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Λαμία. Την 4η αγωνιστική με το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (26/9 - 20.30) και το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (επίσης 26/9 , ώρα 20.30).

Η Super League δεν φρόντισε να βάλει στο ίδιο τραπέζι τα τηλεοπτικά κανάλια (NOVA, COSMOTE) και τις ομάδες για το αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι υποβαθμίζεται το προϊόν της;

Διαβάστε επίσης