Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:50

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μετά την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ατρόμητο και τη λευκή ισοπαλία, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Europa League, επικρατώντας με 2-1 στο Φάληρο της Αντβέρπ. Αποτέλεσμα που βελτίωσε το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών και επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει ψυχολογικά ενόψει συνέχειας. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λαμία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 20:30 της Κυριακής. Η γηπεδούχος δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Βόλο και γνώρισε την ήττα (1-2).

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη, πολύ όμορφη βραδιά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να «πατάει» την Αντβέρπ και να παίρνει την τεράστια νίκη-πάθους και θέλησης, στην πρώτη αγωνιστική του Europa League. Μία νίκη την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δίκαιη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, μετά το ματς:

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Το αξίζαμε! Η Αντβέρπ πίεσε πολύ, αλλά ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα».

Αν ήταν το καλύτερο ματς του Ρεάμπτσιουκ: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλη την ομάδα. Έπαιξαν με δύναμη, αφοσίωση και θέληση. Ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκανε».

Για την αλλαγή με τον Βρουσάι που πήρε πίσω: «Η αλλαγή είχε προετοιμαστεί για να γίνει. Ο Μαντί ήθελε να συνεχίσει στο ματς, ο Βρουσάι δεν μπήκε τελικά, λίγο εκεί είχαμε έλλειψη στην συγκέντρωση, όμως ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και προηγηθήκαμε ξανά».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Σίγουρα οι φίλαθλοι το έχω ξαναπεί πως είναι ο 12ος παίκτης μας. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, η παρουσία του κόσμου μας οδηγεί στη νίκη σε μεγάλο βαθμό».

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης