Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έσπασε το ρόδι», ώρα να ρολάρει!

«Έσπασε το ρόδι», ώρα να ρολάρει!
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:47
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Είναι γεγονός ότι κάθε τρίποντο, το οποίο θα έρχεται, εύκολα ή δύσκολα, θα «δένει» και θα «ατσαλώνει» ακόμη περισσότερο την ομάδα, στη δύσκολη διαδρομή προς το 47ο. Το λέμε και το εννοούμε. Δύσκολη. Περίμενε κανείς ότι θα είναι εύκολη; Όχι! Αν κάποιος το περίμενε, ξεχνά ΠΟΥ παίζει ο Ολυμπιακός. Στο πρωτάθλημα της «εξυγίανσης». Σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ο Μανούσος πατάει με τις τάπες τον Σουρλή στον αστράγαλο και όχι απλώς δεν παίρνει κόκκινη, αλλά δεν παίρνει ούτε… κίτρινη… Άλλο καπέλο αυτό, χρίζει μεγάλης κουβέντας.

Στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός έσπασε το ρόδι, απέναντι στη Λαμία, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αυτό ήταν σημαντικό να έρθει. Και ξέραμε άπαντες ότι θα έρθει δύσκολα. Όπως και έγινε. Λίγο το γήπεδο καρμανιόλα, λίγο ο αντίπαλος, ο οποίος (όπως όλοι οι αντίπαλοι και καλά κάνουν!) σκίστηκε για να κόψει βαθμούς από τον Θρύλο και να πάρει εκείνος κανέναν, δυσκόλεψαν το πράγμα. Αλλά.

Υπάρχει ένα αλλά. Η ομάδα δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος, όπως έπρεπε. Και είναι σαφές ότι χρειάζεται δουλειά και χρόνο. Το ξέρουν όλοι αυτό, με πρώτο τον Πέδρο Μαρτίνς. Και όσο περνούν τα ματς, στόχος είναι να βλέπουμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, για να έρθουν στη συνέχεια οι άλλοι, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης