Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρίσκεται σε... καθεστώς exit η ΕΠΟ

Βρίσκεται σε... καθεστώς exit η ΕΠΟ
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ανεπιθύμητη η ΕΠΟ στην Κυβέρνηση, κομμένες οι «γέφυρες» και με τις FIFA, UEFA. Δηλαδή, κανείς δεν δείχνει να έχει σχέσεις με την ΕΠΟ, μετά τη φυγή του Ζαγοράκη. Να μην ξεχνάμε ότι αποτελούσε επιλογή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ήταν ο μοναδικός από το Πάρκο Γουδή που ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τις υπερκείμενες αρχές.

Δηλαδή, η ΕΠΟ επέστρεψε στο παρελθόν και δεν διαφέρει από τη διοίκηση Γραμμένου που προκαλούσε και ήταν ακατάλληλη. Οι ίδιοι παράγοντες, με ελάχιστες αλλαγές, στελεχώνουν την ΕΕ της ομοσπονδίας, χωρισμένοι σε δυο μπλοκ. Αυτό του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ και του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Επί ημερών Παναγιώτη Δημητρίου, με δεδομένο ότι ανέλαβε την προεδρία, δεν υπάρχει καμία επαφή με τον... έξω κόσμο, πέρα από την τυπική αλληλογραφία και θέλουν να επισπεύσουν την πρόσληψη διευθύνοντος συμβούλου. Στο Πάρκο Γουδή παρηγοριούνται επειδή η ΟΥΕΦΑ... τερμάτισε το οικονομικό εμπάργκο.

Διαβάστε επίσης

«Εξυγίανση»; ΕΞΥΓΙΑΝΣΑΡΑ!

«Εξυγίανση»; ΕΞΥΓΙΑΝΣΑΡΑ!

Ζόρια ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη; Φρουτ και… τρίποντο. Λογικό να τον έχουν βάλει στο κέντρο και για «λεζάντα» να γράφουν… «Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η»! Τα λένε και μόνοι τους…