Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Super League 2: Στον Βόρειο Όμιλο ο Ολυμπιακός Β'

Super League 2: Στον Βόρειο Όμιλο ο Ολυμπιακός Β'
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:06
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έγινε, μετά το σημερινό (21/9) ΔΣ, ο διαχωρισμός των ομίλων της Super League 2 και ο Ολυμπιακός Β', μετά από κλήρωση, για λόγους ισορροπίας θα ξεκινήσει στον Βόρειο Όμιλο και θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ Β', ενώ οι ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκός Β' θα είναι στο Νότιο Όμιλο, όπου δεν μπορούσε να μπει και τρίτη ομάδα Β και στον βορρά να είναι μόνο μια. Όμως, τη σεζόν 2022-23 θα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού Β να μετακινηθεί στο Βόρειο Όμιλο και τη σεζόν 2023-24 θα ακολουθήσει η ΑΕΚ Β'. Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός Β μετά από έναν χρόνο θα μπει στο Νότιο Όμιλο.

Πάντως, η ανοργανωσιά είναι στο... μεγαλείο της. Δεν φρόντισαν να βάλουν έναν εκτυπωτή ώστε να τυπώσουν τις ομάδες που παίρνουν μέρος σε κάθε όμιλο. Επίσης, όρισαν έναρξη του πρωταθλήματος της SL 2 στις 10 Οκτωβρίου χωρίς να ορίσουν την κλήρωση. Παράλληλα, δεν μπορούσαν να απαντήσουν τι θα γίνει με τα παιχνίδια των Ολυμπιακού Β' και ΠΑΟΚ Β', όταν οι διεθνείς θα έχουν υποχρεώσεις στις Εθνικές ομάδες.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς πρότεινε να μπει κλειδάριθμος και την πρώτη αγωνιστική να ξεκινήσουν αντίπαλοι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Όμως, δεν το δέχθηκαν επειδή τάχα αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αν και πέρσι η Super League είχε κάνει κάτι ανάλογο με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Μπορεί να χώρισαν τους ομίλους, μετά πληροφορήθηκαν ότι η Ρόδος δικαιώθηκε από το δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης της ΕΕΑ που δεν της έδωσε πιστοποιητικό, άρα είναι πιθανό να γίνει ανακατανομή των ομίλων. Αν τη βάλουν στο Νότιο Όμιλο, θα χρειαστεί να μετακινηθεί στον Βόρειο μια εκ των ΑΕ Καραϊσκάκη, Ολυμπιακού Βόλου που τους έβαλαν στο Νότιο Όμιλο.

Εκκρεμεί και η συμμετοχή του Ασπρόπυργου, αν πάρει άδεια από την ΕΕΑ.

Οι συμμετοχές όλων των ομάδων δεν είναι σίγουρες επειδή εκκρεμεί η εξέταση των «πόθεν έσχες» από την ΕΕΑ και υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης