Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μήνυμα του Γκάρι με το «καλημέρα»! (photo)

Το μήνυμα του Γκάρι με το «καλημέρα»! (photo)
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:33

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ακόμη, ο Ολυμπιακός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι. Κουμάντο. Το καλό κουμάντο, όμως, όχι το… άλλο. Αυτό που σημαίνει ότι έχει το μεγαλύτερο εκτόπισμα, ως ομάδα, ικανό να του φέρει σε πέρας τις μεγαλύτερες μεταγραφές. Ικανό να του φέρει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Προκρίσεις. Φήμη. Δόξα. Στάτους. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που έχει ΑΥΤΟ το κουμάντο, το καλό, στο ποδόσφαιρό μας. Και το απέδειξε ξανά, με τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο παικταράς ήρθε στην Ελλάδα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε και την παρουσίασή του και η έλευση του Γκάρι, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και στέλνει σαφές μήνυμα, αποτυπωμένο σε μία φωτογραφία!

Ποιο είναι αυτό;

Ναι. We rule this land. Ξεκάθαρα. Και με το θέμα Ροντρίγκες, αποδείχθηκε ξανά. Ο Ολυμπιακός είναι που εκφράζει το υγιές ελληνικό ποδόσφαιρο. Οικονομικά, αγωνιστικά, οπαδικά, γηπεδικά, ευρωπαϊκα. Παντού. Και πάντα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τέτοιες μεταγραφές. Και ας τις κυνηγάνε και… άλλοι. Που πήγαν να πάρουν τον παίκτη, έχοντας ως «αβαντάζ» το ότι «τον είχαμε και παλιά». Κωμωδία. Δεν είδαν ότι τα ίδια είχε πάθει και ο έτερος «επενδυτής» με τον Σωκράτη; Και όμως, δεν έβαλαν μυαλό…

Για να τελειώνουμε. Όσο και να θέλουν να… εξαφανίσουν από τον χάρτη το ποδόσφαιρό μας, πάντα ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί, να το βάζει ξανά σε προτεραιότητα και να τον αναδεικνύει! Και αγωνιστικά, αλλά και μεταγραφικά… Να το κάνει να λάμπει. Και να διαλύει τη σκοτεινιά, την οποία οι «εξυγιαντές» παλεύουν, εδώ και χρόνια, να εγκαθιδρύσουν.

Διαβάστε επίσης

Απαραίτητος!

Απαραίτητος!

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε κατακόρυφα τα άκρα του, αλλά ο Γιώργος Μασούρας παραμένει στον «αφρό» των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς!