Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκιμπού Καμαρά: «Όλα οφείλονται στη δουλειά που γίνεται εδώ» (video)

Αγκιμπού Καμαρά: «Όλα οφείλονται στη δουλειά που γίνεται εδώ» (video)
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:50

Ο Αγκιμπού Καμαρά, αν και προοριζόταν αρχικά, για τη Β’ Ομάδα του Θρύλου, κέρδισε με το «σπαθί» του τη θέση στην ενδεκάδα της… πρώτης ομάδας! Ο νεαρός μέσος από την Γουινέα νιώθει πολύ ανεβασμένος, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου και δεν το κρύβει!

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, για τους τρεις βαθμούς της νίκης και ικανοποιημένος γενικότερα από την εικόνα της ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε με τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο γιατί στο πρώτο παιχνίδι δυστυχώς δεν το καταφέραμε αυτό με τον Ατρόμητο.

Επιστρέψαμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το καλό αποτέλεσμα που είχαμε και στην Ευρώπη με την Αντβέρπ. Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτό τον αγώνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η πίεση ήταν μεγάλη, όμως είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κρατήσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη:

«Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι για το πρώτο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία όμορφη στιγμή, τον είδα δίπλα μου, του έδωσα τη μπάλα και εκείνος κατάφερε να σκοράρει και να μας κάνει ευτυχισμένους».

Για το αν ο Ολυμπιακός του δίνει ευκαιρίες να ανέβει ακόμα πιο ψηλά:

«Φυσικά και θα με βοηθήσει ο Ολυμπιακός, ήδη από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είμαι παίκτης της Εθνικής Γουινέας και νομίζω πως όλα αυτά οφείλονται στην καλή δουλειά που γίνεται εδώ και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Πρώτα πρέπει να ηρεμήσουμε, η ομάδα είναι συγκεντρωμένη. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο στόχος μας και θα προετοιμαστούμε καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Απαραίτητος!

Απαραίτητος!

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε κατακόρυφα τα άκρα του, αλλά ο Γιώργος Μασούρας παραμένει στον «αφρό» των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς!