Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου, για τον Απόλλωνα (photo)

Η αποστολή του Θρύλου, για τον Απόλλωνα (photo)
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:14

Με απουσία στην επίθεση ο Θρύλος, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μένει εκτός δράσης, αφού δεν είναι στο 100%. Με Αλγκασίμ Μπα και Τικίνιο μπροστά ο Θρύλος, αλλά και με τον Μασούρα να επιστρέφει!

Αναλυτικά:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (18:15, novasports2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης

Απαραίτητος!

Απαραίτητος!

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε κατακόρυφα τα άκρα του, αλλά ο Γιώργος Μασούρας παραμένει στον «αφρό» των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς!