Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι άλλοι «ασθμαίνουν» ο Ολυμπιακός εκτοξεύεται!

Οι άλλοι «ασθμαίνουν» ο Ολυμπιακός εκτοξεύεται!
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:33

Η μέρα, με τη νύχτα. Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων και σας τα είχαμε πει… Βλέπει κανείς τον Ολυμπιακό, ματς με το ματς να βρίσκει πατήματα, ρυθμό, φάσεις, ευκαιρίες, γκολ. Βλέπεις κανείς τους «απέναντι» να… παλεύουν να κρατηθούν όρθιοι. Με το… ζόρι. Και πολλές φορές… με το «έτσι θέλω».

Βλέπεις τον Ολυμπιακό να… πατάει τον Ατρόμητο, αλλά να μην μπαίνει η μπάλα μέσα. Μήνυμα. Ότι θα… αλλάξει αυτό. Βλέπεις τον Ολυμπιακό να βάζει δύο γκολ σβηστά στη Λαμία και στη συνέχεια, από δικά του λάθη να απειλείται. Μήνυμα. Ότι απλώς η ομάδα χρειάζεται λίγη ένταση παραπάνω.

Τρίτο ματς, πλέον, για τον Θρύλο, τρίτη αγωνιστική και… τεσσάρα. Σαφές; Σαφές το μήνυμα. Βελτίωση. Σαφής βελτίωση. Η ομάδα ανεβαίνει, αγώνα με τον αγώνα. Η ομάδα, αγώνα με τον αγώνα αρχίζει να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πρωταγωνιστές. Να κερδίζει πρόσωπα. Να κερδίζει γκολ, φάσεις, ρυθμό, «δέσιμο», «χημεία», να κερδίζει αυτοματισμούς και τρίποντα, στον δρόμο προς την κορυφή…

Απλά τα πράγματα. Οι άλλοι… ασθμαίνουν, ο Ολυμπιακός εκτοξεύεται. Ματς με το ματς, αυτό θα φανεί και περισσότερο. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα… Είναι νωρίς, η ομάδα έχει νέους παίκτες και δουλεύει. Ακόμη δουλεύει. Τα αποτελέσματα την ωθούν στον σωστό δρόμο και είναι σαφές ότι παιχνίδι με το παιχνίδι, πηγαίνουμε ολοένα και πιο κοντά, σε αυτό που θέλουμε όλοι να βλέπουμε.

Διαβάστε επίσης