Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετική επιστροφή Μασούρα, χαμόγελα Μαρτίνς

Εξαιρετική επιστροφή Μασούρα, χαμόγελα Μαρτίνς
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:52

Ο Γιώργος Μασούρας ο οποίος ήταν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από τις 26/08 και το επαναληπτικό παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας λόγω ενοχλήσεων, επέστρεψε στην δράση χθες και μάλιστα το έκανε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, καθώς άνοιξε τον χορό των τερμάτων για την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς, απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Μασούρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός απέναντι στην αντίπαλη εστία. Έχει, δηλαδή, αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, με Ατρόμητο, Λαμία και Αντβέρπ, και φρόντισε να το καταστήσει σαφές σε όλουςν, από το 9’ μόλις λεπτό της αναμέτρησης, όταν και πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κότσαρη στο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Επίσης, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πρόσφερε φρεσκάδα στα φτερά της ομάδας και έδωσε νέα πνοή στην πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός στους αντιπάλους του, έχοντας κομβικό ρόλο στην ολοκληρωτική κυριαρχία του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι.

Φώναξε βροντερό «παρών» με το «καλημέρα» της επιστροφής του στη δράση και δείχνει έτοιμος να «λύσει τα χέρια» του Πέδρο Μαρτίνς για την απαιτητική συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, η ομάδα του Πειραιά έχει να αντιμετωπίσει σε διάστημα 7 ημερών τον Αστέρα Τρίπολης (26/09), την Φενέρμπαχτσε (30/09) και τον Παναθηναϊκό (03/10).

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

Έλα στον Ναό να σου διευρύνουμε το… σερί! (video)

Έλα στον Ναό να σου διευρύνουμε το… σερί! (video)

Συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς νίκη εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός και στο Καραϊσκάκη αυτό το… ρεκόρ, μπορεί να… ανοίξει! Και δεν είναι το μόνο που μπορεί να ανοίξει… Η διαφορά στο πρωτάθλημα, ας πούμε…