Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος στην Τρίπολη (videos)

Θρύλος στην Τρίπολη (videos)
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:55

Μια... 11αδα γκολ έχει πετύχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα στα τελευταία 4 παιχνίδια στην Τρίπολη, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Την Κυριακή ταξιδεύει για την Αρκαδία με στόχο να διευρύνει αυτό το σερί και να γεμίσει με ακόμη περισσότερα γκολ τα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου του 2019, ο Θρύλος είχε επικρατήσει με 0-2 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, έχοντας σε εντυπωσιακό βράδυ τους Κώστα Φορτούνη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ.

Επόμενη αναμέτρηση ήταν στις 15 Δεκεμβρίου του 2019, την σεζόν της επιστροφής του Θρύλου στην κορυφή. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Θρύλος ήταν εντυπωσιακός και επικράτησε με 0-5 των Αρκάδων, έχοντας ως σκόρερ τους Μασούρα (δις), Ποντένσε και Ελ Αραμπί (δις).

Στις 6 Ιανουαρίου του 2021, ο Αστέρας φιλοξένησε και πάλι το Ολυμπιακό, ο οποίος τον φιλοδώρησε με 4 τέρματα, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερς, τους Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνη και Μπρούμα, παίζοντας πολύ όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Τελευταία αναμέτρηση στην Αρκαδία, ήταν στις 9 Μαΐου, στην 8η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος, όπου οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 0-0, σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς Τζολάκης, Καλογερόπουλος, Σουρλής αγωνίστηκαν βασικοί, ενώ ως αλλαγή πέρασε και ο Καραργύρης στο 83'.

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης

Δύσκολο του Εμβιλά

Δύσκολο του Εμβιλά

Ναι μεν είναι καλύτερα, αλλά πιθανότατα θα μείνει εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς...