Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στη «μάχη» η Άιντραχτ (photo)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στη «μάχη» η Άιντραχτ (photo)
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:11

Σήμερα στις 16:30 η -αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League- Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ την Κολωνία και αναζητά την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, μετά του μουδιασμένο ξεκίνημα με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μανχάιμ, την ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τις 5 συνεχόμενες ισοπαλίες με Άουγκσμπουργκ, Αρμίνια, Στουτγκάρδη, Φενερμπαχτσέ και Βόλφσμπουργκ.

Η Άιντραχτ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκομιδή 4 βαθμών σε 5 παιχνίδια, μην έχοντας καταφέρει να κερδίσει ακόμη κάποιο παιχνίδι την φετινή σεζόν.

Όσον αφορά τις άλλες δυο αντιπάλους του Θρύλου στον όμιλο του Europa League, η Αντβέρπ θα αντιμετωπίσει αύριο(26/09) την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, η οποία διανύει εντυπωσιακή σεζόν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του βελγικού πρωταθλήματος, σε εκτός έδρας αναμέτρηση, στο Γιόσεφ Μαριέν.

Η Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει αύριο την Χατάγιασπορ, η οποία προέρχεται από 4 σερί νίκες και βρίσκεται στη 4η θέση του πρωταθλήματος της Τουρκίας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση, στο Antakya Ataturk Stadyumu.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης