Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπα: «Είμαι πολύ κοντά στο 100%, δουλεύω καθημερινά» (video)

Μπα: «Είμαι πολύ κοντά στο 100%, δουλεύω καθημερινά» (video)
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:38

Ο Ουσεϊνού Μπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στην μέση του, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε και σε εγχείρηση, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην κρίσιμη βδομάδα που έχει ο Ολυμπιακός και στο πόσο τον βοήθησαν όλα τα μέλη της ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στον "αδερφό" του, Παπ Σισέ, λέγοντας πως: «Θεωρώ πως έχει εξαιρετική παρουσία ως τώρα στην ομάδα, είναι επαγγελματίας και ό,τι έχει καταφέρει το έχει κάνει με την αξία του. Έχουμε μία πολύ δύσκολη βδομάδα με 3 σημαντικά παιχνίδια, και κρίσιμα αποτελέσματα, ενώ προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και ψυχολογικά και όσον αφορά την φυσική μας κατάσταση».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του και την επάνοδο του, τόνισε: «Είχα ένα δύσκολο καλοκαίρι, έχω ξεπεράσει το πρόβλημα μου, έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου με τη βοήθεια του γιατρού, του ιατρικού τιμ, του προπονητικού τιμ, του προέδρου και του κόσμου. Όλοι με βοήθησαν να είμαι δυνατός. Δεν νομίζω ότι είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, είμαι όμως πολύ κοντά και δουλεύω καθημερινά για να το πετύχω».

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Λαλά

Εκτός ο Λαλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Γάλλο μπακ...