Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και Εμβιλά και Ελ Αραμπί στην Τρίπολη: Αυτή είναι η αποστολή!

Και Εμβιλά και Ελ Αραμπί στην Τρίπολη: Αυτή είναι η αποστολή!
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:01

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το ματς με τους Αρκάδες. Μία ημέρα πριν το παιχνίδι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και η ομάδα του Πειραιά είναι πλέον αποκλειστικά επικεντρωμένη στην αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή, την οποία επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την Τρίπολη είναι μέσα και ο Εμβιλά, αλλά και ο Ελ Αραμπί. Και οι δύο παίκτες δείχνουν να αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά:

Με 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Αστέρα.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν τον αγώνα με τους Αρκάδες το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα (16:00, novasports prime), η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Εμβιλά, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Λαλά

Εκτός ο Λαλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Γάλλο μπακ...