Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα Μεσημβρία, Πυλαία, Νέα Τούμπα, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

Νέα Μεσημβρία, Πυλαία, Νέα Τούμπα, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:23

Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά είπαμε ρε παιδιά μην το κάνετε συνέχεια, εσείς εκτίθεστε! Στο σάιτ της... αλήθειας, έγραψαν για το κολυμβητήριο που ανακοινώθηκε για τον Ολυμπιακό.

Λες και οι αγαπημένες τους ομάδες, τώρα θα μας ρωτήσετε ποια είναι απ' όλες γιατί έχουν και πολλές (για αυτό ας τις γράψουμε όλες), Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κάνει τίποτα στο πόλο και γενικά στον υγρό στίβο και έχουν μούτρα να μιλούν για κολυμβητήριο.

Πήγαν και έγραψαν αφήνοντας υπονοούμενα πως ο Ολυμπιακός είναι η αγαπημένη ομάδα του... κράτους!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! !

Ποιοι τα λένε αυτά, αυτοί που έχουν δει τις αγαπημένες τους ομάδες να «τρώνε» λεφτά από το κράτος αφού ποτέ δεν τα πλήρωσαν. Η ΑΕΚ μέχρι και που έπεσε Γ' Εθνική για να ξεχρεώσει χωρίς να πληρώσει μία! Στον ΠΑΟΚ έχουν χαριστεί τόσα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και λογαριασμούς σε ΔΕΗ και όχι μόνο, τους έχει πληρώσει το κράτος!

Αλλά εντάξει αυτά είναι τα... ψιλά, πάμε και στα χοντρά για την αγαπημένη ομάδα του κράτους, η οποία δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ φυσικά...

Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε προπονητικό κέντρο ξαφνικά από το... πουθενά! Εκεί που είχε οικονομικά προβλήματα ξαφνικά κάπου στο 2008 υπήρξε συμφωνία για να πάρει χώρο στη Νέα Μεσημβρία. Τότε ο Δήμος δήλωνε χαρούμενος και ιδιαίτερα περήφανος που ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει κρατική περιουσία για να φτιάξει το προπονητικό του κέντρο. Τώρα το πόσο κοστολόγησαν τον χώρο αυτόν, ας το ψάξουν οι «λογιστές»...

Πάμε στη συνέχεια, είναι ακόμη πιο ωραία...

Όλη η Ελλάδα ξέρει για το σκάνδαλο με το κλειστό της Πυλαίας! Το κλειστό που έχει χαρίσει το κράτος στον ΠΑΟΚ για να το χρησιμοποιεί για βόλεϊ, μπάσκετ και όποιο άλλο τμήμα θέλει. Για ένα κλειστό για το οποίο δεν έχει πληρώσει, αφήνοντας ακόμη και απλήρωτους λογαριασμούς, τους οποίους έχει καλύψει τελικά το κράτος γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε να τους πληρώσει!

Τι; Νομίζετε πως αυτά ήταν μόνο; Όχι βέβαια έχει και συνέχεια...

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό, πήρε στο τσάμπα έκταση του κράτους για να μπορέσει να φτιάξει τη Νέα Τούμπα! Μέχρι και τροπολογία είχε υπάρξει και ψηφίστηκε στη Βουλή για να πάρει ο ΠΑΟΚ στο τσάμπα την έκταση:

«Παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση για ενενήντα εννέα (99) έτη στο ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία “Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών” (Π.Α.Ο.Κ.), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε με την αριθ. 822/1926 απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στο εξής “Σωματείο”, έκταση συνολικού εμβαδού 29.284 τ.μ.», ανέφερε η απόφαση, όπως και «με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δύναται να παραχωρηθεί στο Σωματείο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατά χρήση και άνευ ανταλλάγματος, οποιαδήποτε όμορη έκταση του Δήμου και να συνενωθεί με το παραχωρούμενο ακίνητο. Κτίσματα που βρίσκονται επί της παραχωρούμενης έκτασης δύναται να κατεδαφιστούν με αποκλειστική ευθύνη, μέριμνα και έξοδα του Σωματείου»!

Είπατε κάτι για την αγαπημένη ομάδα του κράτους;;;

TAGS

Διαβάστε επίσης

Πήρε Εμβιλά, αλλά...

Πήρε Εμβιλά, αλλά...

Στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Γάλλος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης...