Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστέρας-Ολυμπιακός: Πέρνα σαν άνεμος, πάρε το τρίποντο (photo)

Αστέρας-Ολυμπιακός: Πέρνα σαν άνεμος, πάρε το τρίποντο (photo)
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:03

Πράξη τέταρτη σήμερα (16:00) για τη Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Τρίπολη και να θέλει να φύγει και από εκεί νικητής. Λίγες ημέρες πριν τη δύσκολη δοκιμασία στην Πόλη, υπάρχει μπροστά μόνο η σημερινή, δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα και ο Ολυμπιακός θέλει άλλο ένα τρίποντο, στον δρόμο προς το 47ο. Στον δρόμο προς το 5ο αστέρι, με το οποίο… φλερτάρει πλέον, ανοιχτά.

Δύσκολη έδρα, εκείνη του Αστέρα. Αλλά όχι αρκετά για να… αγχώσει τον Θρύλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην Τρίπολη, τα τελευταία χρόνια, έχοντας βάλει μέχρι και… 5 γκολ. Δεν μπορεί ο Αστέρας να… τρομάξει τον Ολυμπιακό, εφόσον εκείνος αγωνιστεί όπως πρέπει, με πάθος και θέληση για την κατάκτηση της νίκης.

Χωρίς τον Κένι Λαλά, αλλά με λύσεις στα δεξιά της άμυνας (Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος). Αλλά με τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί στην αποστολή, έτοιμους. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους θα φανεί από το αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν. Αλλά και για πόσο διάστημα. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα αρχίσει ξανά με τον Τικίνιο μπροστά, ο οποίος είναι ανεβασμένος. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός έχει Μπουχαλάκη, Καμαρά, Κούντε σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει επιλογές ο Μαρτίνς. Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι. Όλοι έτοιμοι.

Πάμε για το τρίποντο. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, για τον Θρύλο. Μόνο η νίκη.

Διαβάστε επίσης

Πήρε Εμβιλά, αλλά...

Πήρε Εμβιλά, αλλά...

Στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Γάλλος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης...