Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον… έχει ο Μασούρας τον Αστέρα!

Τον… έχει ο Μασούρας τον Αστέρα!
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:14

Ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Απόλλωνα, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και σήμερα στην ενδεκάδα της ομάδας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι στον οποίο έχει τρομερή προϊστορία.

Πιο συγκεκριμένα ο Μασούρας έχει σκοράρει 4 φορές στο παρελθόν απέναντι στον Αστέρα. Βρήκε δύο φορές δίχτυα τον Δεκέμβριο του 2019 στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού με 5-0 στην Τρίπολη, ενώ άλλα δύο τέρματα πέτυχε στις 18/09/2020 στο Γ. ΚαραΙσκάκης, ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο, όταν και οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα.

Ο Μασούρας αποτελεί σημείο αναφοράς στην ερυθρόλευκη ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα τακτικά άρτιο εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα και αποτελεί μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι δείχνει να επέστρεψε σε καλή κατάσταση από τον τραυματισμό του. Αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και μία από τις πρώτες σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα σε Τρίπολη, Κωνσταντινούπολη (30/09) και για το αιώνιο ντέρμπι την Κυριακή 03/10.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης