Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψαν και δίνουν λύσεις Εμβιλά-Ελ Αραμπί! (video)

Επέστρεψαν και δίνουν λύσεις Εμβιλά-Ελ Αραμπί! (video)
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:48

Ελ Αραμπί και Εμβιλά μπήκαν ξανά στη δράση. Και με την παρουσία τους, στον αγώνα της Τρίπολης, δίνουν τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να σχεδιάσει τους αγώνες σε Πόλη και Καραϊσκάκη (με ΠΑΟ) με πολύ, πολύ μεγαλύτερη άνεση!

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού πήραν αγωνιστικά λεπτά για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Αντβέρπ και έτσι άρχισαν σιγά – σιγά να αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό για την πολύ απαιτητική συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα με 0-2 από την Τρίπολη χωρίς να κινδυνεύσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, και κρατώντας δυνάμεις μάλιστα μετά το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί, ως αλλαγές, δίνοντας τους μερικά αγωνιστικά λεπτά για να αρχίσουν να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους για τα δύο ντέρμπι αυτής της εβδομάδας, κόντρα σε Φενερμπαχτσέ (30/09) και Παναθηναϊκό (03/10).

Ο Εμβιλά, πέρασε στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό στην θέση του Μαντί Καμαρά και αγωνίστηκε στο κέντρο στο πλευρό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε στη θέση του φορμαρισμένου Τικίνιο στο 69ο λεπτό, παίρνοντας και αυτός με την σειρά του 20 αγωνιστικά λεπτά, πολύτιμα για την συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός δίνει δύο πολύ κομβικές αναμετρήσεις σε διάστημα 4 ημερών και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να υπολογίζει σε όλους τους βασικούς του παίκτες, για αυτό και έδωσε αυτά τα λεπτά στους Εμβιλά και Ελ Αραμπί.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης