Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ τα δίνει όλα για την ΑΕΚ!

Η ΕΠΟ τα δίνει όλα για την ΑΕΚ!
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:52

Μόνο... μάτια για την ΑΕΚ έχει η ΕΠΟ! Κατά τα άλλα «βγάζει μάτια» η απόφασή της Εκτελεστικής Επιτροπής της η οποία θέλει «να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του τελικού αγώνα του Europa Conference League 2023».

Μια απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και εκείνο που... κρύβει είναι ότι αν η ΕΠΟ πάρει τη διοργάνωση ο τελικός θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά», που ακόμη δεν είναι έτοιμη! Όμως, αυτό δεν εμπόδισε την ΕΠΟ να κάνει το χατίρι της. Ποιος ξέρει, μετά τις επιχορηγήσεις από την Περιφέρεια Αττικής, μπορεί να προκύψει και αντίστοιχη χρηματοδότηση από την UEFA! Τζάμπα γήπεδο φτιάχνει η ΑΕΚ και θέλει να βάλει τα γυαλιά μέχρι και στο... τζάμπα!

Για να γίνει ο τελικός του Europa Conference League 2023 είχαν αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρητίου για τον τελικό του 2022, με τη δικαιολογία ότι είχαν καθυστερήσει τα έργα. Η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει εδώ και έναν χρόνο την απόφαση για να διεκδικήσει τελικό για την «Αγιά Σοφιά» που παρόλα αυτά... κρύβει στη σημερινή (27/9) της ανακοίνωση.

TAGS

Διαβάστε επίσης

«Άνοιξε λογαριασμό» ο Κανέ!

«Άνοιξε λογαριασμό» ο Κανέ!

Το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα σκόρερ ο 24χρονος μέσος από την Γουινέα για λογαριασμό της Νέφτσι Μπακού.