Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με μία αλλαγή πάει Τουρκία, ο Θρύλος

Με μία αλλαγή πάει Τουρκία, ο Θρύλος
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:02

Με μία αλλαγή στο πρόγραμμά του, πηγαίνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, για να αντιμετωπίσει τη Φενέρ. Αλλαγμένο το πρόγραμμα του Θρύλου, κατά μία πτυχή του, σε σχέση με το τι συνηθίζει, πριν από τους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Σε σχέση με το τι κάνεις πάντοτε, τα τελευταία χρόνια, πριν από ευρωπαϊκά ματς.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ομάδα, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, αλλά όχι στην Ελλάδα, όπως κάνουν πάντα. Αντιθέτως, η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φενέρ, το απόγευμα της Τετάρτης (29/9) στις 19:00.

Θυμίζουμε αναλυτικά το πρόγραμμα, το οποίο «τρέχει» από το πρωί της Τετάρτης:

Την Τετάρτη (29/9) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 29/9
11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

19:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέμπτη 30/9
19:45 Φενέρμπαχτσε – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29/9 στις 15:30, ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 18:00 στο προπονητικό τους κέντρο.

Διαβάστε επίσης