Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλλάξανε τα πλάνα μου…

Αλλάξανε τα πλάνα μου…
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:46

Τα νέα της τελευταίας στιγμής, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Γιαν Εμβιλά, στον Ολυμπιακό, φέρνουν δυσκολία στον τρόπο με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς θα σχεδιάσει τον αγώνα με τη Φενέρ, καταστρώνοντας τα τελικά του πλάνα. Ο Πέδρο δεν περιμένει να έχει τον Εμβιλά στη διάθεσή του, κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί μόνο με… θαύμα τούτη την ώρα. Έτσι, καλείται να σχεδιάσει δίχως τον Γάλλο, αφού δεν θέλει και να ρισκάρει, το να τον χάσει περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει η 11άδα της ομάδας του. Καλοί παίκτες, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν. Και σε αυτούς θα βασιστεί.

Με τον Εμβιλά να μοιάζει οριστικά εκτός μάχης, λοιπόν ο Μαρτίνς καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τρόπους, με τους οποίους θα παίξει. Αναλύουμε:

1) Με 4-3-3 και τον Κούντε στην 11άδα. Αυτό θα φέρει τον Αγκιμπού στο ένα άκρο της επίθεσης και θα αφήσει εκτός Ονιεκουρού-Βαλμπουενά. Είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο, όχι όμως και το πιο πιθανό. Η τριάδα Μπουχαλάκη-Κούντε-Μαντί Καμαρά θα μπορούσε να «δέσει» το κέντρο, πάντως.

2) Με 4-2-3-1 χωρίς τον Κούντε. Με Μπουχαλάκη-Καμαρά στον άξονα και μπροστά τους τον Αγκιμπού. Αυτό θα φέρει, λογικά, τον Ονιεκουρού στην 11άδα και θα τον πάει στο ένα άκρο. Στο άλλο θα παραμείνει ο Μασούρας. Και στις 2 περιπτώσεις.

Θα αποφασίσει την ύστατη ώρα, ο Πέδρο. Έκανε σήμερα δοκιμές, αλλά και με τα δύο σενάρια να «παίζουν» ενεργά, τούτη την ώρα. Θα φανεί την τελευταία στιγμή, τι επέλεξε τελικά να κάνει, ο Πορτογάλος. Ή αν έχε και κάτι κρυμμένο στο… μανίκι του.

Διαβάστε επίσης