Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ που πανηγυρίζει τα εξωαγωνιστικά πιο πολύ από τα αγωνιστικά

Ο ΠΑΟΚ που πανηγυρίζει τα εξωαγωνιστικά πιο πολύ από τα αγωνιστικά
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:01

Όπως έχουμε διαβάσει διάφορα διθυραμβικά σχόλια, κείμενα, άρθρα, για το… 6-5 στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, για το πως «δεν περνάει το ένα του Ολυμπιακού», «δεν περνάει το άλλο του Ολυμπιακού», για το πως «ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ» ή «πέρασε του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ», έτσι διαβάζουμε και για τα πανηγύρια της πλευράς Σαββίδη, μέσα από τα Μέσα επιρροής του, για την αντικατάσταση δικαστών. Δεν είναι, άλλωστε, παρά τοις πάσι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ αυτά δεν τα… αφήνει να περνάνε έτσι. Αντιθέτως, θέλει να τα έχει όλα… υπό «έλεγχο». Να νιώθει ότι έχει «το κουμάντο» ρε παιδί μου.

Αυτό μας τρίβουν στη μούρη εδώ και 4-5 χρόνια, οι διάφορα αρθογράφοι, πενάκηδες της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, από τα Μέσα επιρροής Σαββίδη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενός ΠΑΟΚ που έχει φτάσει σε σημείο να πανηγυρίζει πιο πολύ όταν αλλάζει κάποιον δικαστή που δεν γουστάρει, από πόστο στο οποίο πρέπει να μπει… άλλος, παρά για μια νίκη ποδοσφαιρική. Έτσι πάει το πράγμα, εδώ και χρόνια και γι’ αυτό τον λόγο βλέπεις και τους Παοκτζήδες να επαναστατούν συχνά-πυκνά.

Γιατί στην πραγματικότητα, η ρητορική μίσους της διοίκησης του ΠΑΟΚ, με κύριο εκφραστή τον Μάκη Γκαγκάτση που έβγαινε στην τηλεόραση και μας έλεγε ότι… θα χυνόταν αίμα, δεν έχει και πολλούς οπαδούς, στις τάξεις των Παοκτζήδων. Ο μέσος Παοκτζής, ο υγιώς σκεπτόμενος και όχι ο… φανατικός της παραμύθας, δεν ενδιαφέρεται για το ποιος δικάζει και που. Ενδιαφέρεται για το αν η ομάδα του έχει εικόνα… παρατημένης ομάδας, όπως έγραφε σε ανακοίνωσή της και η «4».

Παρόλα αυτά, στην παραμύθα συνεχίζουν να πανηγυρίζουν τις αλλαγές δικαστών, τους ορισμούς παραγόντων σε καίρια πόστα και το γενικότερο «κουμάντο» στο ποδοσφαιρο, περισσότερο από ότι πανηγυρίζουν ποδοσφαιρικές νίκες… Για πόσο ακόμα, λέτε;

Διαβάστε επίσης