Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φύγαμε» για sold out απέναντι στον πελάτη!

«Φύγαμε» για sold out απέναντι στον πελάτη!
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:18

Με γοργούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θα είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, και όλα δείχνουν πως πάμε για sold out, το πρώτο μετά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα!

Ήδη έχουν «φύγει» πάνω από 6.000 εισιτήρια και αν συνυπολογιστεί και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί, τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Ναός την Κυριακή (3/10, 20:30) θα είναι κατάμεστος από 25.000 κόσμο. Τόσο είναι, άλλωστε, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θεατών βάσει των υγειονομικών μέτρων προστασίας.

Φυσικά, προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αλλά είναι τέτοια η ζήτηση που σύντομα αναμένεται να εξαντληθούν. Τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και τα διαρκείας που έχουν απομείνει, διατίθενται καθημερινά μέσω ίντερνετ (όλο το 24ώρο) από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 18:00.

Την ίδια ώρα, με πολύ αυξητικές τάσεις διατίθενται και τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης