Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό ναι, η πρόκριση να περιμένει (photo)

Διπλό ναι, η πρόκριση να περιμένει (photo)
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:04

Ας μην προτρέχουμε. Ταπεινή μας γνώμη. Ο Ολυμπιακός έχει απόψε μπροστά του ένα ιδιαιτέρως δύσκολο ματς. Αρκετά δύσκολο, για να έχει το μυαλό του σε… προκρίσεις. Από το 2ο παιχνίδι του ομίλου κιόλας, το να συζητάμε για πρόκριση, είναι -σίγουρα- «προτρέχουμε», οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη, για την ώρα. Αυτό που μετράει είναι απόψε στις 19:45, ο Ολυμπιακός να καταφέρει να μπει όπως πρέπει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και να παίξει την μπάλα που μπορεί, παίρνοντας το αποτέλεσμα το οποίο του αρμόζει: Τη νίκη.

Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνουμε από τώρα το μυαλό των παικτών με την «πρόκριση». Είναι μόλις το δεύτερο ματς στη φάση των ομίλων. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να μπαίνει σε κάθε ματς, με γνώμονα το πως θα πάρει τη νίκη, ασχέτως αν μέσω αυτής κρίνεται πρόκριση, ή όχι. Το ματς με τη Φενέρ είναι δύσκολο, είναι επιπέδου Champions League. Και ως τέτοιο -πρέπει να- αντιμετωπίζεται, από τον Πέδρο Μαρτίνς, τους παίκτες, τους συνεργάτες του. Διόρθωση, επαναλαμβάνουμε την παραπάνω πρόταση, χωρίς το «πρέπει να». Και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται, από τον Πέδρο Μαρτίνς, τους παίκτες, τους συνεργάτες του.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει απόψε τη νίκη. Για αυτή θα αγωνιστεί. Μπορεί να είναι δύσκολο το να βγάλεις από το μυαλό των παικτών ένα ‘αιώνιο’ ντέρμπι, το οποίο ακολουθεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως απόψε θα σκέφτονται ΜΟΝΟ τη Φενέρ. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!

Ραντεβού λοιπόν, στη «νωρίς ζώνη» των αποψινών ευρωπαϊκών αγώνων, για να ζήσουμε μαζί, άλλη μία υπέροχη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού. Γιατί μπορούμε, φυσικά…

Διαβάστε επίσης

Στην... πρίζα όλη η ΕΠΟ!

Στην... πρίζα όλη η ΕΠΟ!

Η άγνοια κινδύνου... έστρωσε χαλί στην ΑΕΛ, καθώς η ΕΕ της ομοσπονδίας επικύρωσε την κατάργηση της αδειοδότησης για δέκα ομάδες και πλέον ο Κούγιας μπορεί να ζητήσει έκπτωση όλης τη διοίκησης