Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:41

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μετά την πρεμιέρα του στη φάση των του EuropaLeague, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη, ώστε να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στις 19:45 της Πέμπτης. Η ομάδα του Πειραιά γνωρίζει ότι μετά το θετικό ξεκίνημα με αντίπαλο την Ανβέρπ (2-1) θα κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τουρκία. Στον αντίποδα, οι Τούρκοι, μετά το 1-1 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν σε νίκη. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα που γνωρίζει πως να τα βγάλει πέρα σε τέτοιες καταστάσεις.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Να κάνουμε ένα ματς με ποιότητα»

Να δει από τον Ολυμπιακό τι μπορεί να κάνει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε πως θέλει ένα δει ένα ματς με ποιότητα και συμπλήρωσε πως στόχος είναι η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

-Τι γίνεται με τον Εμβιλά, τι προβλήματα αντιμετωπίζετε; Επίσης τι περιμένετε από έναν συμπατριώτη σας προπονητή, όπως μας είπε ο Βαλμπουενά οι Πορτογάλοι παίζουν αρκετά καλά την τακτική.

«Ο Εμβιλά είχε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, μιλήσαμε και αποφασίσαμε να μην έρθει μαζί μας και να μην αγωνιστεί. Είναι μία απόφαση η οποία πήραμε από κοινού με τον παίκτη. Είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες οι οποίες παίζουν επιθετικά και θέλουν τη νίκη. Και οι δύο προπονητές θα έχουμε ετοιμάσει την τακτική για τη νίκη. Ο Βίτορ δεν ξέρει τη δική μας τακτική και εμείς δε ξέρουμε την τακτική του Βίτορ. Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, ο οποίος θα μας πιέσει. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα σκληρό παιχνίδι και να νικήσουμε».

-Πόσο αλλάζουν τα πλάνα σας με την απουσία του Εμβιλά; Επίσης έχετε δηλώσει πως θέλετε να πάτε μακριά με τον Ολυμπιακό στο Europa League, το ματς αυτό με τη Φενέρμπαχτσε είναι αγώνας ο οποίος μπορεί να δείξει ο Ολυμπιακός τι μπορεί να πετύχει;

«Πραγματικά αντιμετωπίζουμε την πιο δυνατή ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και παίζουμε σε μία σκληρή και δυνατή έδρα. Μας βοηθάει ότι νικήσαμε στον πρώτο αγώνα την Αντβέρπ. Έχουμε δουλέψει αρκετά για τον αγώνα αυτόν, θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε ένα ματς με ποιότητα, όπως έχουμε προετοιμαστεί. Και να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον όμιλο. Μη ξεχνάμε όμως πως στο γκρουπ είναι τέσσερις ομάδες και είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος. Αν νικήσουμε τα πράγματα θα είναι καλά και θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Σε αυτήν την περίπτωση το στρατηγικό πλάνο που έχουμε με τον Εμβιλά ή χωρίς είναι το ίδιο και δεν αλλάζει».

-Ποια στοιχεία περιμένετε να δείτε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, τα οποία δεν είχε ο Ολυμπιακός με την Αντβέρπ...

«Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους, όπως και οι δύο αντίπαλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Είχαμε κάνει ένα καλό ματς με την Αντβέρπ και φάνηκε αυτό και στο αποτέλεσμα που πήραμε τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε περισσότερη συνέπεια στο παιχνίδι μας με τη Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως αν αυτό πάει όπως πρέπει, τότε όλα τα υπόλοιπα θα πάνε επίσης καλά, αν παίξουμε όπως και με την Αντβέρπ».

-Ο Βίτορ Περέιρα δήλωσε για τον Πέδρο Μαρτίνς πως είναι φίλος του και είπε ότι έχετε δύο χρόνια διαφορά και έχετε στενή σχέση. Το δικό σας σχόλιο;

«Είμαστε φίλοι, περισσότερο απ' όσο συνηθίζουν οι αντίπαλοι προπονητές. Έχουμε μία καλή και στενή σχέση. Όμως αύριο για μιάμιση ώρα δεν θα υπάρχει καμία μεταξύ μας σχέση».

-Το σύστημα που παίζει ο Περέιρα είναι 3-5-2, πως σχεδιάζετε να το αντιμετωπίσετε;

«Προφανώς δεν θα σας πω τα πλάνα μας, το σίγουρο είναι πως δε στεκόμαστε στο σύστημα του αντιπάλου. Αλλά στη δυναμική όπου έχει η Φενέρμπαχτσε. Όπου έχει δουλέψει ο Περέιρα είναι δυνατές ομάδες και οι παίκτες του ξέρουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Επίσης οι ομάδες του ασκούν ψηλά πίεση, έχουμε σχεδιάσει το πως θα τα αντιμετωπίσουμε αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν θα σας το αποκαλύψουμε».

-Συνηθίζουν οι ομάδες να προπονούνται στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, ο Ολυμπιακός όμως αυτό δεν το έκανε. Αυτό το κάνουν οι ομάδες για να έχουν μία πρώτη γνωριμία με το γήπεδο, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν προπονήθηκε εδώ ο Ολυμπιακός;

«Είναι απλή η απάντηση, παίξαμε την Κυριακή είμαστε σε συνεχόμενα ματς και ως γνωστόν οι επόμενες δύο ημέρες είναι ημέρες αποκατάστασης. Μόνο μία ημέρα είχαμε να δουλέψουμε στην τακτική, τη σημερινή. Αν το κάναμε αυτό εδώ στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, τότε ο Βίτορ θα ήξερε όλη την τακτική μας. Για αυτό επιλέξαμε να προπονηθούμε στο δικό μας γήπεδο».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Βαλμπουενά: «Έχουμε έρθει προετοιμασμένοι. Στόχος η νίκη»

Σίγουρος πως τον Ολυμπιακό τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος και τόνισε πως στόχος του Θρύλου είναι η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:

-Επιστρέφεις σε ένα γήπεδο στο οποίο έχεις παίξει καλά, έχεις καλές αναμνήσεις και σε αγαπά εδώ ο κόσμος. Τα συναισθήματά σου για την επιστροφή σου εδώ και τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό που θέλει;

«Πραγματικά νιώθω υπέροχα και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω εδώ όπου έχω ζήσει και έχω περάσει καλά χρόνια. Έχω μία δυνατή σχέση αγάπης με τον κόσμο. Έχω δυνατές αναμνήσεις, έχω περάσει όμορφα εδώ. Ωστόσο όλα αυτά έχουν περάσει και ανήκουν στο παρελθόν, είμαι εδώ ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ήρθα για να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλει ο Ολυμπιακός για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε θετικά στον όμιλο και να μπορέσουμε να προκριθούμε, που είναι και ο στόχος μας. Όμως είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο».

-Μπορείς να μας αποκαλύψεις αν συζήτησες με τον προπονητή σου κάτι συγκεκριμένο για τη Φενέρμπαχτσε, επειδή τη γνωρίζεις την ομάδα...

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε προετοιμαστεί καλά για το ματς αυτό και έχουμε έρθει με μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλουμε τη νίκη, έχουμε ξεκινήσει καλά τον όμιλο με τη νίκη απέναντι στην Αντβέρπ και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, για να προκριθούμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο για εμάς. Είναι μία ιδιαίτερη ομάδα γιατί έχει Πορτογάλο προπονητή και όλοι ξέρουμε πως οι Πορτογάλοι προπονητές είναι καλοί στην τακτική. Παίζει καλή άμυνα και έχει ταλέντο στην επίθεσή της. Θα κάνει ένα καλό ματς και θα μας δυσκολέψει, αλλά έχουμε έρθει προετοιμασμένοι. Ξέρουμε επίσης πως και ο κόσμος θα είναι σημαντικό στοιχείο στον αγώνα. Θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ο εαυτός μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας».

-Ξέρεις καλά το γήπεδο και τι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός αγωνιστικά και πνευματικά για το τι θα αντιμετωπίσει και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα;

«Είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να ανταποκριθούμε. Είναι μία ομάδα η οποία από την αρχή πιέζει και η ατμόσφαιρα τη βοηθάει σε αυτό. Πρέπει να δηλώσουμε παρών εμείς στον αγώνα, έχουμε έρθει προετοιμασμένοι. Το Europa League είναι μία ανταγωνιστική διοργάνωση και όλες οι ομάδες είναι δυνατές και καλές, για αυτό πρέπει να δηλώσουμε παρών εμείς και να κερδίσουμε».

-Η κερκίδα έχει σκοπό να φωνάξει το όνομά σου, πως έχεις εσύ σκοπό να το αντιμετωπίσεις αυτό;

«Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω εδώ όπως είπα και πριν. Έχω καλές σχέσεις με τον κόσμο και όμορφα συναισθήματα, έχω δώσει και έχω πάρει αγάπη. Είναι το πεπρωμένο μου να παίζω απέναντι σε πρώην ομάδες μου, πέρσι με τη Μαρσέιγ, φέτος με τη Φενέρμπαχτσε. Ξέρω ότι είναι μία παράδοση να φωνάζουν πρώην παίκτες οι φίλαθλοι και θα ανταποκριθώ ευχαρίστως».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης