Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Βρήκε «φλέβα χρυσού» και με Αγκιμπού! (videos)

Ολυμπιακός: Βρήκε «φλέβα χρυσού» και με Αγκιμπού! (videos)
Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021 - 16:53

Μεγάλο παιχνίδι και στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση! Μεγάλο παιχνίδι από τον «μικρό»!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Αγκιμπού Καμαρά από τη Λιλ, πραγματοποιώντας μια αθόρυβη μεταγραφή, η οποία πέρασε απαρατήρητη μπροστά στην ονοματολογία που κυριαρχούσε για όλες τις θέσεις στο ρόστερ του Θρύλου.

Τον κρότο της, η μεταγραφή τον κάνει τώρα. Ο Αγκιμπού αποτελεί βασική λύση του Πέδρο Μαρτίνς σε μία γεμάτη με αστέρια μεσοεπιθετική γραμμή. Ο 20χρονος μέσος από τη Γουινέα συστήθηκε με το «καλημέρα» στον κόσμο των ερυθρολεύκων, καθώς στη δεύτερη του μόλις εμφάνιση, ως αλλαγή μάλιστα, με την Λουντογκόρετς σκόραρε και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στα επόμενα παιχνίδια του με Σλόβαν Μπρατισλάβας, Αντβέρπ και Λαμία, έμοιαζε ψαρωμένος, πραγματοποιώντας όμως καλές εμφανίσεις τακτικά, πιέζοντας σωστά τους αντιπάλους του και κρατώντας σωστά την μπάλα. Στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης άρχισε να αναθαρρεί και ήταν περισσότερο δραστήριος επιθετικά, ενώ μέσα στην Τρίπολη επέστρεψε στα γκολ καθώς σκόραρε στο 23ο λεπτό και διαμόρφωσε το 0-2.

Όλα αυτά δείχνανε πως ο Αγκιμπού θα αποτελέσει μια σταθερή λύση για την φετινή σεζόν, μέχρι που ήρθε το χθεσινό ματς. Ο νεαρός άσος από τη Γουινέα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. Έπαιξε με τρομερή ωριμότητα και ενέργεια και αγωνίστηκε για 90’, μοιράζοντας μάλιστα και μία ασίστ στο 3ο γκολ, στον Γιώργο Μασούρα.

Στην χθεσινή αναμέτρηση ο Αγκιμπού Καμαρά είχε 82.9% ακρίβεια στις πάσες του, 3/3 επιτυχημένες ντρίμπλες, ενώ κέρδισε 7 από τις 13 μονομαχίες που έδωσε στο έδαφος με τους αντιπάλους του. Είχε επίσης 2 σουτ εντός στόχου, 2 κερδισμένα φάουλ και 52 επαφές με την μπάλα.

Πραγματοποίησε μια ΓΕΜΑΤΗ εμφάνιση, η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες για το μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να δούμε μεγάλα πράγματα από τον Αγκιμπού. Ο Ολυμπιακός βρήκε «φλέβα χρυσού» ΚΑΙ με τον Αγκιμπού Καμαρά!

Διαβάστε επίσης