Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ιδανική συγκυρία, για να έρθει ο Βασίλης στον Ναό!

Η ιδανική συγκυρία, για να έρθει ο Βασίλης στον Ναό!
Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021 - 14:47

Μετά από εμφατική νίκη της ομάδας μπάσκετ, μετά την τριάρα στην Πόλη και σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ θα τιμήσει τον Σπανούλαρο. Ιδανικό… Είναι πραγματικά ιδανικό! Η ιδανική συγκυρία, να έρθει ο Βασίλης στον Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ζεστός, έχει ζεσταθεί για τα καλά, βλέποντας την ομάδα ποδοσφαίρου να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά και την ομάδα μπάσκετ να ακολουθεί κατά πόδας… Ο Θρύλος και στα δύο αθλήματα είναι, εν προκειμένω, σε αυτό που λέμε «καλό φεγγάρι» και απέναντι στον ΠΑΟ, αυτή η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αναμένεται να ενωθεί… εις σάρκαν μίαν! Η ΠΑΕ, θυμίζουμε, θα τιμήσει τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη, στο ντέρμπι «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής, με τον Θρύλο να δείχνει ξανά στην πράξη ότι είναι ΕΝΑ!

«Και ζήσαμε στιγμές μοναδικές», λέει ένα σύνθημα του Ολυμιακού. Και αυτό αναμένεται να επαληθευτεί και το βράδυ της Κυριακής, στο Καραϊσκάκη. Η έλευση του Βασίλη Σπανούλη, στον Ναό, για να τιμηθεί από την ΠΑΕ, για την τεράστια προσφορά του στον Σύλλογο, στον μπασκετικό Ολυμπιακό και στο άθλημα συνολικά, γίνεται σε ιδανική συγκυρία, με τον κόσμο να ζει και να αναπνέει για να ζήσει νέες «στιγμές μοναδικές»!

Διαβάστε επίσης

Χαμηλά την μπάλα

Χαμηλά την μπάλα

Μεγάλη νίκη, δεν συνεπάγεται ότι η δουλειά τελείωσε. Άμεση προσγείωση είναι αυτό που θέλει τώρα ο Θρύλος.