Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγγρού όλο ευθεία… Τα λέμε το βράδυ! (photo)

Συγγρού όλο ευθεία… Τα λέμε το βράδυ! (photo)
Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 - 10:22

Είναι πολύ σημαντικό το αποψινό «αιώνιο» ντέρμπι, να αρχίσει σωστά! Και για να γίνει αυτό, πρέπει, πρώτα από όλα, ο «καλός πελάτης» μας, να βρει τον δρόμο και να έρθει! Να μην επαναληφθούν καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν σε λατρεμένα συνθήματα! Το ραντεβού είναι κλεισμένο για τις 20:30, στον Ναό μας, για να υποδεχθούμε τον Παναθηναϊκό, όπως πρέπει! Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και να τον φιλοξενήσουμε όπως του πρέπει. Με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ… Ξέρει ο ΠΑΟ, στις τελευταίες του επισκέψεις στο Φάληρο φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο και την πλάτη φορτωμένη με γκολ…

Μπροστά στον λαό του Θρύλου, ο οποίος επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για ντέρμπι, μετά από πολύ, πολύ καιρό, η ομαδάρα του Μαρτίνς καλείται να παίξει ωραία μπάλα, αλλά και ουσιαστική. Αποτελεσματική. Να δείξει στον «καλό πελάτη» τι εστί Καραϊσκάκη, αλλά και τι εστί Ολυμπιακός. Πόσο μεγάλη είναι, στην πραγματικότητα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ένα ντέρμπι δεν χωράει πολλά-πολλά. Ούτε προβλέψεις, ούτε προγνωστικά. Αλλά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός προβάλλει ως ο κυρίαρχος της αναμέτρησης, πριν γίνει η πρώτη σέντρα, σε αυτή. Και καλείται, βεβαίως, να το δείξει μέσα στο γήπεδο και να πάρει αυτό που του αναλογεί. Τη νίκη και μόνο αυτή. Εάν παίξει σωστά, έξυπνα και νικήσει κατά κράτος τον αντίπαλό του, μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι σε έναν θρίαμβο, υπέρ του. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος… Να κλείσει αυτή η εβδομάδα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με έναν θρίαμβο, επί του «πελάτη» μας, Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Η βραδιά -και- του Σπανούλη!

Η βραδιά -και- του Σπανούλη!

Ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης κάνει -άλλη μία- βαθιά υπόκλιση, μπροστά στον λαό του Θρύλου, στο Καραϊσκάκη και τιμάται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!