Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα συζητάμε για την ομαδούλα που ήρθε να κάνει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ τώρα;

Θα συζητάμε για την ομαδούλα που ήρθε να κάνει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ τώρα;
Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 - 15:34

Ξαναλέμε, γιατί μάλλον δεν έχουν καταλάβει πολλοί ότι αυτή η ομαδούλα που ήρθε χθες στο Καραϊσκάκη, ήρθε ΜΟΝΟ για να περάσει το ματς και να φύγει! Ας πει κάποιος του Μπρινιόλι να εκτελέσει το ελεύθερο, γιατί θα παίξουμε ρεβάνς στη Λεωφόρο και δύο ντέρμπι στα πλέι οφ (αν μπει ο Παναθηναϊκός και δεν τον αφήσουν εκτός ο Άρης και ο Βόλος) και ακόμη δεν θα έχει εκτελέσει.

Κατέβηκε ο τοσοδούλης στο Καραϊσκάκη, δεν έβγαλε παρά μισή φάση. Δεν έβγαλε μια αντεπίθεση. Δεν άλλαξε 10 πάσες συνεχόμενες. Δεν κατάφερε όχι να απειλήσει, αλλά… καλά-καλά, να ακουμπήσει μπάλα! Και αυτό που έγινε χθες, ή μάλλον αυτό που δεν έγινε, είναι καθαρά θέμα Θρύλου. Αφήνοντας στην άκρη την απαράδεκτη, εκνευριστική και αδικαιολόγητη διαιτησία του Βίντσιτς, που έκανε όλα τα μικρά λάθη εναντίον του Ολυμπιακού, η ομάδα του Μαρτίνς ήταν εκείνη, η οποία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, για να μπορέσει να πάρει αυτό που της άξιζε. Όχι… έτσι. Όχι λόγω… γενικής εικόνας και ανωτερότητας συνολικής, επί του ΠΑΟ. Αλλά γιατί ΚΑΙ ΧΘΕΣ, στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, μόνο μια ομάδα έπαιξε ΜΠΑΛΑ! Η άλλη έκανε, απλώς, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. Και τίποτε άλλο.

Για την ιστορία, ομάδες όπως ο ΠΑΣ, ο Απόλλων, ο Ατρόμητος, οι οποίοι ήρθαν στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να τις νικήσει ή και δεν τις νίκησε, πολύ πιο ποδοσφαιρική εικόνα είχαν, από αυτή την ομαδούλα, η οποία ήρθε χθες στο Φάληρο για να… φύγει όπως-όπως. Να περάσει το ματς και να φύγει, όπως-όπως! Για αυτή την ομαδούλα θα συζητάμε τώρα; Ε, όχι! Εμείς τα λάθη μας, αυτά που είδαμε, να φτιάξουμε και προχωράμε…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός πειράζει το μυαλό

Ο Ολυμπιακός πειράζει το μυαλό

Όσο στον ΠΑΟΚ παραμένουν ισόβαθμοι με τον Άρη σε πρωταθλήματα και στο -43, τόσο θα υπάρχει άγχος και πίεση στην παραμύθα. Άγχος να μας… πείσει.