Ντουντούκα
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Κούγιας ξεφτίλισε την ΕΠΟ!

Ο Κούγιας ξεφτίλισε την ΕΠΟ!
Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021 - 23:12

Δικαιώθηκε ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ για την προσφυγή που είχε κάνει αναφορικά με τις μεταγραφές των ομάδων οι οποίες ανέβηκαν από τη Football League στη Super League 2. Κάτι το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί ξανά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και όλα αυτά λίγη ώρα μετά την κλήρωση της διοργάνωσης!

Με την ΕΠΟ για μία ακόμη φορά να ξεφτιλίζεται, μετά από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)».

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)» αναφορικά με την «Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους», όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

Θα ζητήσει έκπτωση Δημητρίου

Όταν είχε καταθέσει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο Αλέξης Κούγιας είχε ανακοινώσει ότι, σε περίπτωση που δικαιωθεί (όπως και έγινε), θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να ζητήσει την έκπτωση του αναπληρωτή προέδρου της ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου, του αντιπροέδρου Αστέριου Αντωνίου και του ταμία Κλεάρχου Τζαφέρη οι οποίοι πλειοψήφησαν στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, παίρνοντας την απόφαση-έκτρωμα που κατάργησε τα κριτήρια αδειοδότησης.

Διαβάστε επίσης