Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα θετικά της διακοπής για τον Εμβιλά

Τα θετικά της διακοπής για τον Εμβιλά
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 00:32

Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά ο Γιαν Εμβιλά το τελευταίο διάστημα με τον τραυματισμό που είχε. Έμεινε εκτός δράσης για αρκετά και σημαντικά ματς, αφού δεν ήταν διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ούτε και με τον Παναθηναϊκό.

Ένας παίκτης αρκετά σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δίνει αρκετές λύσεις μέσα στο γήπεδο.

Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει για να τον βάλει και πάλι στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στις ερχόμενες υποχρεώσεις που έχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τώρα όμως έχει διακοπή το πρωτάθλημα, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχουν οι Εθνικές ομάδες. Ο Εμβιλά είναι στο Ρέντη και ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα.

Η διακοπή αυτή θα κάνει καλό στον Γάλλο μέσο, καθώς έχει το χρόνο μπροστά του για να αποθεραπευτεί πλήρως και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για άλλους παίκτες, οι οποίοι έχουν ανάγκη από ξεκούραση μετά από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Ο Κούγιας ξεφτίλισε την ΕΠΟ!

Ο Κούγιας ξεφτίλισε την ΕΠΟ!

Προχώρησαν, έκαναν κλήρωση πρωταθλήματος στη Super League 2 και τώρα δικαιώθηκε η ΑΕΛ για τις παράνομες μεταγραφές ομάδων οι οποίες ανέβηκαν από τη Football League...