Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πού είναι ο βόθρος να μας πει για σκάνδαλα; (photos, video)

Πού είναι ο βόθρος να μας πει για σκάνδαλα; (photos, video)
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 12:04

Σε άλλα θέματα, όταν κάτι αφορά, για παράδειγμα τον Ολυμπιακό, έστω και αν επί της ουσίας δεν υπάρχει ζήτημα, «τρέχουν» να γράψουν. Και συνήθως κάνουν το άσπρο... μαύρο. Γνωστή τακτική. Γνωστή προπαγάνδα. Όταν αφορά άλλες ομάδες, όμως, γαργάρα. Ειδικά όταν πρόκειται, για παράδειγμα, για τον ΠΑΟΚ!

Καλή ώρα, λοιπόν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ότι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β’ ανήκουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν πρωταγωνιστήσει στα δύο μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη μία, είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος Ο 30χρονος πλέον αμυντικός, πρώην του Πλατανιά, ήταν από τους... πρωταγωνιστές στην υπόθεση του 2017, όταν στην Κρητική ομάδα θυμήθηκαν μετά από ένα μήνα ότι κάτι είχε γίνει στο Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι είχε γίνει την 1η Απριλίου 2017 και στις 20 του ίδιου μήνα ο Αποστολόπουλος δήλωνε πως άκουσε ότι είχαν γίνει κάποια πράγματα, αλλά ο ίδιος δεν είχε μπει στη φυσούνα.

«Εγώ δεν μπήκα στη φυσούνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ακουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα στη φυσούνα. Δεν έχω όμως ξεκάθαρη άποψη για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Νομίζω στη φυσούνα στο ημίχρονο. Εγώ ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρω τι είχε γίνει. Ακριβώς τι έχει γίνει δεν γνωρίζω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μερικές μέρες μετά, όμως, άλλαξε στάση και κατέθεσε ότι δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, όπως είπε στη συνέντευξή του, αλλά στα αποδυτήρια και μάλιστα ήταν παρών στα υποτιθέμενα επεισόδια!

Η συνέχεια στην υπόθεση, πάντως, είναι γνωστή: Ο Ολυμπιακός αθωώθηκε, όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι και έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τιμωρηθεί. Και πλέον, ο Αποστολόπουλος έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟΚ Β’...

Όσο για τον άλλον ποδοσφαιριστή, είναι ο Βασίλης Φασίδης. Είναι μία μεταγραφή που έγινε από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ και που δεν ανακοινώθηκε ποτέ! Κόστισε 500.000 ευρώ και παρέμεινε δανεικός για δύο χρόνια στην Ξάνθη. Και το φοβερό είναι ότι την προηγούμενη σεζόν της μεταγραφής, ο Βασίλης Φασίδης είχε καταγράψει ελάχιστες συμμετοχές λόγω σοβαρού τραυματισμού!

Μάλιστα, τα χρήματα δόθηκαν σε δύο δόσεις των 250.000 ευρώ μέσα σε διάστημα 15 ημερών. Την ίδια ώρα, πάντως, η μεταγραφή του παρέμεινε κρυφή. Βλέπετε, άλλοι παίκτες που ανήκαν στον ΠΑΟΚ αλλά είχαν δοθεί δανεικοί στην Ξάνθη, όπως ο Μελιόπουλος, ο Μουλέν, φαινόντουσαν κανονικά στη σχετική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο Φασίδης, όμως, όχι.

Αλήθεια, όμως, πού είναι ο βόθρος να γράψει για σκάνδαλα;;

Διαβάστε επίσης