Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζάχοβιτς: «Γεμάτο ΟΑΚΑ δύο ώρες πριν! Η καλύτερη ατμόσφαιρα που αγωνίστηκα στην καριέρα μου»

Ζάχοβιτς: «Γεμάτο ΟΑΚΑ δύο ώρες πριν! Η καλύτερη ατμόσφαιρα που αγωνίστηκα στην καριέρα μου»
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 16:58

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και αποθεώνει τον υπέροχο κόσμο του. Μιλώντας στο gazzetta.gr, θυμήθηκε εκείνο το μυθικό παιχνίδι στο 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι δεν πίστευε στα μάτια του που το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν τη σέντρα!

«Δύο απίθανα παιχνίδια θυμάμαι. Αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο δύο ώρες πριν από τη σέντρα και ήταν γεμάτο. Και λέω στους συμπαίκτες μου: "Τι έγινε ρε παιδιά; Τελείωσε ο αγώνας; Ήρθαμε τώρα και ο αγώνας έχει τελειώσει;". Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είχαν γεμίσει το στάδιο τόση ώρα πριν. Τους άκουγα να τραγουδούν, είδα που είχαν ανάψει καπνογόνα. Κι αναρωτιόμουν αν ο αγώνας είχε ήδη ξεκινήσει ή τελείωσε κι εμείς τον χάσαμε. Τι φοβεροί οπαδοί», είπε σχετικά.

Για το αν θα χαρακτήριζε ως το καλύτερο της καριέρας του το γκολ εναντίον της Ρεάλ, στο 3-3: «Για εμένα όλα τα γκολ έχουν τη σημασία τους και την αξία τους. Εντάξει, εκείνο το γκολ ήταν ενάντια στη Ρεάλ, μπήκε μπροστά σε περισσότερα από 80.000 οπαδούς, σε τρελή ατμόσφαιρα. Στην καλύτερη ατμόσφαιρα που αγωνίστηκα στην καριέρα μου. Τεχνικά ήταν εξαιρετικό γκολ, αλλά δυστυχώς δεν νικήσαμε. Αξέχαστη νύχτα».

Διαβάστε επίσης