Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει και απογειώνει τα άκρα ο Γκάρι!

Μπαίνει και απογειώνει τα άκρα ο Γκάρι!
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 15:12

Έρχεται και απογειώνει τα άκρα ο Γκάρι! Μετράμε αντίστροφα, για να τον δούμε! Ο 30χρονος εξτρέμ αναμένεται να μπει ενεργά στο ροτέισον του Ολυμπιακού μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Απουσιάζει άλλωστε αυτές τις μέρες με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς στο πρόσωπο του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ο Πέδρο Μαρτίνς είδε έναν παίκτη ο οποίος θα εκτόξευε τα εξτρέμ του Θρύλου. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης ο οποίος αναμένεται να μπει ενεργά στο ροτέισον του Μαρτίνς στα παιχνίδια μετά την διακοπή για τις εθνικές και έχει τις ικανότητες να απογειώσει την ποιότητα της ομάδας.

Είναι ένα εξτρέμ με τρομερή ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός» με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ικανότητα στις ντρίμπλες. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην εθνική του, κάτι που είναι αρκετά ευχάριστο για τον Ολυμπιακό καθώς ο παίκτης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γκάρι αναμένεται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ και ίσως να πάρει και χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι έτοιμος για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια της ομάδας. Είναι ένα πολύ ποιοτικό εξτρέμ, ο οποίος ήρθε με προοπτική να αποτελέσει βασική επιλογή σε μία θέση με μεγάλο ανταγωνισμό και πολλά πρόσωπα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ενθουσιάστηκε με το άκουσμα της απόκτησης του Γκάρι και ανυπομονεί να τον δει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη και να δημιουργεί πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης