Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει το σκάνδαλο!

Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει το σκάνδαλο!
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 15:09

Κάποια πράγματα δημιουργούν απορίες. Κάποιες... συμπτώσεις είναι περίεργες και προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Σα να μην έφτανε το σκάνδαλο που ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και είναι η πρώτη ομάδα που τιμωρείται για χρήση καπνογόνων, εξίσου περίεργο είναι ότι αυτό γίνεται πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη πιο περίεργο ότι η πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League έβαλε πρόστιμο 13.000 ευρώ και όχι 15.000 ευρώ και εξ αιτίας αυτής της απόφασης υπάρχει θέμα με την έφεση. Ένα πρόστιμο, το οποίο θα μπορούσε να φτάνει μέχρι και... 100.000 ευρώ! Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!

Δηλαδή, για να εξηγούμαστε, αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο στην αθλητική δικαιοσύνη! Αφενός ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που τιμωρείται για καπνογόνα, ενώ στο παρελθόν η διάταξη... πήγαινε με την αρχή της αναλογικότητας και σε περίπτωση υποτροπής επιβαλλόταν μόνο πρόστιμο, αφετέρου προσπαθούν να του στερήσουν το δικαίωμα έφεσης.

Κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει να περάσει έτσι, αφού θα κυνηγήσει όσο δεν πάει το θέμα. Με ξεκάθαρο στόχο να ανατρέψει την ποινή-σκάνδαλο που του επέβαλε το πρωτοβάθμιο της Σούπερ Λιγκ!

Διαβάστε επίσης

Μέχρι και ο Μπέος ξεφτιλίζει την ΕΠΟ!

Μέχρι και ο Μπέος ξεφτιλίζει την ΕΠΟ!

«Πρέπει να κατέβεις στην ΕΠΟ και να αρχίσεις τα «χαστούκια». Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Αντισταθείτε, μαριονέτες, Φιλιππινέζες», δήλωσε ο πρόεδρος του Βόλου.