Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο»

Μασούρας: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο»
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 20:22

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία μίλησε ο Γιώργος Μασούρας. «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή ήταν αυτός. Να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση για έναν αντίπαλο που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για το αν το παιχνίδι θέλει μυαλό ή πάθος: «Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν και τα δύο πράγματα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε. Να είμαστε έξυπνοι στο παιχνίδι. Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Λεπτό με λεπτό να γινόμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για το γεγονός ότι έδωσε το παρών στο ματς με τη Σουηδία παρότι δεν θα έπαιζε: «Νομίζω δεν είναι κάτι που σκέφτηκα πολύ. Πηγάζει από την προσπάθεια από όλο αυτό το διάστημα. Βρέθηκα κοντά στην ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε. Ήταν αυτονόητο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και μέχρι το τέλος είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Στο τέλος ο Κούντε

Στο τέλος ο Κούντε

Ο Καμερουνέζος μέσος κατέγραψε άλλη μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του...