Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σισέ θα φύγει μόνο με την κατάλληλη προσφορά

Ο Σισέ θα φύγει μόνο με την κατάλληλη προσφορά
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 11:26

Το όνομα του Παπ Σισέ αρχίζει και γίνεται ξανά της μόδας, στην Αγγλία. Όχι τυχαία. Ο Σενεγαλέζος έχει δείξει ξανά, εδώ και μήνες, ότι… κάνει τα πάντα, μέσα στο γήπεδο. Σέντερ μπακ, ακραίος μπακ, σέντερ φορ, μέχρι και… εξτρέμ. Για να αφήσουμε στην άκρη την πλάκα, για τις θέσεις του Σισέ, η αλήθεια είναι μία: Ο Σενεγαλέζος έχει βελτιώσει κατακόρυφα το παιχνίδι του, σε όλα τα επίπεδα: Αμυντικά, τακτικά, δημιουργικά, σε ατομικά στοιχεία. Συν του ότι, παραδοσιακά, σκοράρει κιόλας. Με συχνότητα καλή, για σέντερ μπακ. Και γκολ σημαντικά.

Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ, η Έβερτον, φέρονται να τον τσεκάρουν καλά. Διεξοδικά. Δεν είναι τυχαίο. Όπως και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού μπαίνει στα ραντάρ των μεγάλων της Πρέμιερ Λιγκ. Συμβαίνει, πλέον, πιο συχνά από τα προηγούμενα χρόνια. Το ρόστερ των Πειραιωτών έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και αυτοί δουλεύουν καλά, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Η ομάδα κατακτά τίτλους, κάνει πρωταθλητισμό, τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες και σημαντικές διακρίσεις, επί μεγάλων αντιπάλων. Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα, από τις σοβαρές ομάδες -και- του Νησιού, οι οποίες έχουν ΠΑΝΤΑ ανοικτές τις κεραίες τους.

Το θέμα Σισέ είναι απλό. Ισχύει ότι ισχύει και για κάθε ποδοσφαιριστή του Θρύλου. Πωλείται, αλλά ΜΟΝΟ με την κατάλληλη τιμή. Μόνο με την κατάλληλη προφορά. Μόνο με το κατάλληλο ποσό. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ έχει σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας αφήσει πίσω του ό,τι τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Και είναι εδώ, δυνατός, ακμαίος και με τρομερά βελτιωμένο το παιχνίδι του! Αν έχει έρθει η ώρα του, για να κάνει το μεγάλο βήμα, σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει μόνο με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το ξέρουν οι «μνηστήρες», το ξέρει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και δεν αγχώνεται…

Διαβάστε επίσης