Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όταν ο «επενδυτής» διώχνει προπονητές είναι… αργία

Όταν ο «επενδυτής» διώχνει προπονητές είναι… αργία
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 11:44

Έχουν πλάκα. Τον «έφαγαν» και τον Μιλόγεβιτς. Εκείνος φταίει άλλωστε, που του έδωσαν ένα ρόστερα δανεικών, να κάνει ομάδα… Δεν μας απασχολεί, δικό τους θέμα, πάλι την πλάτη του Θρύλου θα βλέπουν στο φινάλε. Και αυτοί και όλοι… Άλλο είναι το θέμα μας εδώ. Διώχνει ο «επενδυτής» τον Μιλόγεβιτς και είναι… αργία. Καταγραφή της είδησης. Λίγο και «τι δεν έκανε καλά ο Σέρβος» και… γεια σας. Σιγά μην κριτικάρουμε τον «επενδυτή» που «επενδύει» σε «επενδύσεις». Κορόιδα είμαστε; Εδώ μιλάμε για τον 12ο προπονητή που αλλάζει η κούλα από το 2013… Δεν έχει «σταυρώσει» πάγκο, ο «επενδυτής». Όλοι του… φταίνε. Εκτός από τον ίδιο...

Να μην ξεχάσει η παραμύθα να μας κάνει κάνα «πύρινο» αφιέρωμα για το πως ο πάγκος του Ολυμπιακού είναι… ηλεκτρική καρέκλα. Να μην ξεχάσουν να μας πουν για τον «προπονητοφάγο» Μαρινάκη και για το πως δεν κάνει καλά τη δουλειά του ως Πρόεδρος και γι’ αυτό τα… ρίχνει στους προπονητές. Ασχέτως αν ξοδεύει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε κάθε μεταγραφική περίοδο, για την ΚΑΨΟΥΡΑ του: Τον Ολυμπιακό του!

Για τον Μελισσανίδη δεν ισχύουν αυτά. Εκείνος τα κάνει ΠΑΝΤΑ όλα τέλεια στην ΑΕΚ. Και είναι φταίξιμο των προπονητών που η ΑΕΚ έχει πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα εδώ και χρόνια και αυτό από… σπόντα.

Δεν πειράζει. Τους μάθαμε. Τον Μαρινάκη να -προσπαθούν να- χτυπάνε και όλα τα άλλα… κάτω από το χαλάκι. Απλό.

Διαβάστε επίσης