Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα με «φρύδια» και «φρύδια» ομάδες

Ομάδα με «φρύδια» και «φρύδια» ομάδες
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 14:08

Για να τελειώνουμε. Γιατί με τόσα κωμικά που βλέπουμε γύρω μας, από την αρχή της σεζόν, ορισμένοι νομίζουν ότι θα… ξεχάσουμε τι εστί ποδόσφαιρο.

Η… υπερομάδα του… στρατηγού των πέναλτι, που για να πάρει καμιά νίκη και να μην τη... γλεντάνε κατά σειρά τα Γιάννενα, ο Αστέρας και όποιος άλλος βρίσκεται στον δρόμο της, έχει… κατασκηνώσει στην άσπρη βούλα. Και για να μην ενοχληθεί και από τα συνθήματα και από τα τραγούδια στο Καραϊσκάκη, ή και από την… κάπνα από τα καπνογόνα, που καθαρίζει σε μερικά λεπτά, έκλεισε και το Καραϊσκάκη, να είναι… ήσυχη. Να έρθει μήπως και καταφέρει και φύγει πανηγυρίζοντας κάνα 0-0, όπως ο «πράσινος» σύμμαχος. Ένα το κρατούμενο.

Η… αρμάδα του Μιλόγεβιτς, που ήταν ο εκλεκτός, για να βάλει αυτή την αρμάδα στην… τζαμπασοφιά, πήρε… πόδι. Όχι παρέλαση δεν έκανε, δεν πρόλαβε να συμμετέχει καν σε πρόβες. Ας ρωτήσει κι εκείνος τους προκατόχους του. Καλά, δεν ήξερε πριν πάει, που πάει; Δεν είχε δει τι γινόταν από το 2013 και έπειτα; Σκεφτόταν την Ευρώπη μάλλον ε; Τη Βελέζ Μόσταρ τη ρώτησε; Αν μπορεί να την περάσει με… δανεικούς; Με ομάδα με… ημερομηνία λήξης; Μπα… Μάλλον δεν μπορούσε… Δεν πειράζει, θα έρθει κάνας Χιμένεθ πάλι, ή κάνας Γιαννίκης. Μέχρι να φύγει κι αυτός. Δεν θα αργήσει κι αυτή η ώρα…

Όσο για τον πρέσβη της… ανυπαρξίας στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) τον ζήσαμε ήδη να νιώθει την… «έξαψη» του να μη χάνεις. Του να σε παίζουν 90 λεπτά μονότερμα και απλά από τύχη να… τη γλιτώνεις. ΑΥΤΟ σημαίνει ομαδάρα! Να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Ούτε παίκτες (αλήθεια ο Βιτάλ που ήταν στο Καραϊσκάκη;…), ούτε τίποτα… Δεν χρειάζονται αυτά. Αρκεί να… ακουμπάς (αλλά να μη στηρίζεσαι) στη συμμαχία. Κάνα κοκκαλάκι θα στο πετάξουν, σε καμιά δεκαριά χρόνια. Τι θα ‘ναι αυτό; Κάνα κυπελλάκι, καμιά πέμπτη θέση να παίξει κάνα Κόνφερενς. Και όλα καλά… Τα βεγγαλικά να πέφτουν στη Λεωφόρο και όλα καλά!

Γι’ αυτό λέμε. Να μη δίνουμε άλλα δικαιώματα. Να μην κάνουμε άλλες γκέλες. Γιατί μιλάμε για ομάδα με «φρύδια», τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και για «φρύδια» ομάδες (οι υπόλοιπες). Το πρωτάθλημα δεν είναι… πολλαπλών ταχυτήτων. Είναι ΔΥΟ ταχυτήτων. Του Ολυμπιακού και των άλλων. Όλων μαζί… ΚΑΝΕΙΣ τους δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο, το που φτάνει ο Θρύλος… Τέλος.

Διαβάστε επίσης

Ανάσες

Ανάσες

Ρέαμπτσιουκ σε… «ρεπό». Επιτέλους… ξεκούραση για τον αριστερό μπακ του Θρύλου!