Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχώς βελτιώνεται, φάνηκε και στην Εθνική

Συνεχώς βελτιώνεται, φάνηκε και στην Εθνική
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 23:29

Βασικός ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος στο ματς της εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Γεωργία, στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 2-0, εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν στο αρχικό σχήμα και έπαιξε στη δεξιά πλευρά ως μπακ-χαφ, αφού ο Τζον Φαν'τ Σχιπ παρέταξε την Ελλάδα με τρία στόπερ.

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα ο Ανδρούτσος, ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί στα δεξιά είτε ως μπακ, είτε ως μπακ-χαφ, παρά το γεγονός πως δεν ήταν αυτή η φυσική του θέση. Πλέον όμως παίζει εκεί τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική.

Έτσι και ο ίδιος δουλεύει και τα πηγαίνει αρκετά καλά, δείχνοντας ότι βελτιώνεται συνεχώς και προσπαθεί για το καλύτερο. Με την Εθνική απέναντι στη Γεωργία έκανε καλό παιχνίδι και ανταποκρίθηκε σε όλα του τα καθήκοντα μέσα στον αγώνα. Μάλιστα τη μία φορά που του έφυγε παίκτης από τα δεξιά, δεν τον άφησε να συνεχίσει την προσπάθειά του και έκανε φάουλ το οποίο ήταν για κίτρινη κάρτα, όπως και την «είδε». Αλλά ενήργησε σωστά, από τη στιγμή που έχασε το μαρκάρισμα και δεν τον άφησε να μπει στην περιοχή της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης