Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβλημένο να πάρει το ματς στα Γιάννενα

Επιβεβλημένο να πάρει το ματς στα Γιάννενα
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 11:29

Το πρώτο από τα τρία σημαντικά ματς, τα οποία έπονται της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι εκείνο στα Γιάννενα. Και ο Ολυμπιακός πηγαίνει εκεί, ξέροντας καλά ότι θα βρει δυσκολίες. Παραδοσιακά τα Γιάννενα του βάζουν δύσκολα, άλλωστε. Παίζουν, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο 101% και έτσι πρέπει να κάνουν. Όλοι οι αντίπαλοι, με όλους. Αλλά είναι δεδομένο ότι ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, κάθε αντίπαλος στην έδρα του θέλει να δώσει το «κάτι παραπάνω», για να φανεί. Γιατί μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό φαίνεται πραγματικά. Ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό και γνωρίζει επίσης πως το ματς στα Γιάννενα είναι κομβικό για τη συνέχεια.

Γνωρίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού πως μία νίκη εκεί όπου παρακολούθησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό από κοντά, θα δώσει στην ομάδα μεγάλη ώθηση για τα ματς που ακολουθούν. Άιντραχτ και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι δεν είναι ακόμη εδώ. Αργεί ακόμη, αλλά το μυαλό δεν μπορεί, παρά να ταξιδεύει ήδη στην Ήπειρο. Και απολύτως λογικά. Από εκεί θα αρχίσει η προσπάθεια του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Εκεί είναι ήδη στραμμένη η προσοχή του Μαρτίνς και των παικτών του. Ξέρουν καλά πως πρέπει να πάρουν το ματς στα Γιάννενα, για να πάνε με άλλη ψυχολογία στη Γερμανία.

Παράλληλα, έχοντας ήδη περάσει από Λαμία, Τρίπολη και Γιάννενα, ο Ολυμπιακός στέλνει μήνυμα για την Περιφέρεια. Στέλνει μήνυμα ότι δεν καταλαβαίνει από… εκτός έδρας ματς. Και πως μπαίνει στο γήπεδο, στο κάθε γήπεδο, μόνο για φύγει νικητής.

Διαβάστε επίσης

Όποιον και να φέρει…

Όποιον και να φέρει…

Όσο η ΑΕΚ δεν έχει ομάδα, όποιος και να κάθεται στον πάγκο, είναι καταδικασμένος να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού.