Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλη η Ευρώπη βλέπει Θρύλο

Όλη η Ευρώπη βλέπει Θρύλο
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 10:05

Μετά τη νέα αποκάλυψη, από την Ισπανία αυτή τη φορά, για το πολύ έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά, έρχεται να επιβεβαιωθεί για ακόμη μία φορά, το πόσο στενά παρακολουθεί τον Ολυμπιακό… όλη η Ευρώπη. Το θέμα που άνοιξε αφορά κυρίως στην ομάδα του Κριστιάνο, αλλά όπως έγινε γνωστό, όχι μόνο σε αυτή. Ενεπλάκησαν, άλλωστε, τα ονόματα των Τσέλσι, Λίβερπουλ, αλλά και Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι επίσης γνωστό, εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον από τη Γαλλία…

Γίνεται σαφές ότι το πράγμα έχει, πλέον, σοβαρέψει για τα καλά… Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα τυχαίο κλαμπ, στην Ευρώπη. Δεν είναι μία μικρή ομάδα, η οποία περιστασιακά θα πουλήσει έναν παίκτη που «έβγαλε», σε κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Ή μια ομάδα, η οποία περιστασιακά θα κάνει την εμφάνισή της, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα βγάλει έτσι στη… βιτρίνα τους παίκτες της. Όχι. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον κομμάτι της ευρωπαϊκής αγοράς. Μεγάλο, σημαντικό, υπολογίσιμο.

Αναπόφευκτο, πλέον, το ότι οι ποδοσφαιριστές του θα… τσεκάρονται. Διαρκώς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του. Ο Θρύλος έχει φτιάξει για τον εαυτό του όνομα. Όνομα καλό, στη μεταγραφική αγορά. Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι, καθαρά, το πως θα κινείται στα μεταγραφικά του θέματα… Το ποιον θα πουλάει, που θα τον πουλάει, αλλά και πόσο θα τον κοστολογεί, για να έχει το κέρδος το οποίο προσδοκά. Όσο συνεχίζει την καλή δουλειά στο Ρέντη, τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά και το σωστό σκάουτινγκ, στην αγορά της Γαλλίας και της Αφρικής, θα μπορεί να προμηθεύει τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, με ολοένα και μεγαλύτερα ταλέντα… Και αυτό το βλέπουν ήδη οι μεγάλοι.

Διαβάστε επίσης