Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το -7 του Τικίνιο και ο Λόπες! (video)

Το -7 του Τικίνιο και ο Λόπες! (video)
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 21:44

Αντίστροφα για την επιστροφή στην ενεργό δράση μετράει ο Ολυμπιακός, καθώς μπήκαμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, ο Θρύλος δοκιμάζεται την Κυριακή (17/10, 20:30) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League.

Την ίδια ώρα, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη δουλεύουν σκληρά όσοι έχουν μείνει, και ας μην είναι πολλοί. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ο Τικίνιο Σοάρες και ο Ρόνι Λόπες, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά. Για τον πρώτο, τα αποτελέσματα τα είδαμε το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Για τον δεύτερο, περιμένουμε το επόμενο διάστημα.

Ο Τικίνιο «ξεμπούκωσε» με 4 κολλητά γκολ και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων του. Και δεν ήταν τυχαίο, μιας και εκτός από τη δεδομένη κλάση του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δούλεψε και δουλεύει σκληρά. Τόσο που, όπως αναφέρει στο σημερινό του μπλογκ ο Σπύρος Γρομητσάρης, είναι 7 κιλά μείον! Ναι, σωστά διαβάσατε, από την πρώτη μέρα που «πάτησε» στο Ρέντη έχει χάσει 7 κιλά και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος έχει «πέσει» κι εκείνος αρκετά. Μόνο που για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα προσεχώς. Άλλωστε, αποκτήθηκε να κάνει τη διαφορά και ως τώρα δεν έχει συμβεί αυτό. Για την ακρίβεια, καλά-καλά δεν έχει παίξει αρκετά ακόμη. Και είναι δεδομένο πως έχει μεγάλη ποιότητα, άρα υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Η απαράδεκτη σιωπή της ΕΠΟ...

Η απαράδεκτη σιωπή της ΕΠΟ...

Ενώ προκλήθηκε σάλος μετά τη δικαίωση του Κούγια, έγινε χαμός και στην ΕΕ, παρόλα αυτά η ομοσπονδία δεν έβγαλε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την Επιτροπή Δεοντολογίας.