Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουλούκου για Μαρινάκη: «Κριστιάνο; Ο Πρόεδρος όλα τα μπορεί!»

Σουλούκου για Μαρινάκη: «Κριστιάνο; Ο Πρόεδρος όλα τα μπορεί!»
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 - 11:07

Εντάξει, μπορεί να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και αυτό παραμένει αναφαίρετο δικαίωμά μας, ως ΓΑΥΡΟΙ. Ως Ολυμπιακοί. Αλλά το να ακούμε, δια στόματος της Γενικής Διευθύντριας του Ολυμπιακού, της κας. Λίνας Σουλούκου, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε ακόμη και τον… Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρει στον Θρύλο, για να τον δούμε στο Καραϊσκάκη, είναι πραγματικά μια «βόμβα» και κάτι… εξωπραγματικό. Σε αυτά τα εξωπραγματικά ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας έχει μάθει όμως…

Η κα. Σουλούκου μίλησε στην ιταλική Tuttosport και μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ποτέ δεν ξέρεις! Ο πρόεδρος Μαρινάκης αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει το σύλλογο. Δεν έχουμε περιορισμούς και ταβάνι στον Ολυμπιακό. και το βασικό μας μότο είναι ένα-συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ειδικά, πάντως, για τον Κριστιάνο, έχω τη φανέλα του σπίτι μου!».

Ποια από όλες;

«Της Γιουβέντους. Μου την έδωσε ο Αντρέα Ανιέλι κι έτσι η κόρη μου έγινε οπαδός της Γιουβέντους. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα και οι δύο είναι παθιασμένοι με τον Κριστιάνο».

Μπορεί η κα. Σουλούκου να ήθελε, με μια «υπερβολή» τύπου «Κριστιάνο», να αναδείξει το πόσο… τρελός με τον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά το μήνυμα είναι σαφές. «Ο Ολυμπιακός ΟΛΑ τα μπορεί».

Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να φέρνει φίρμες στην ομάδα του, όπως τον Ριβάλντο και τον Τουρέ. Ονειρεύεται να πάρει κάποια στιγμή τον Μουρίνιο;, ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο μίστερ Νο 1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι επιτυχία στη Ρόμα. Εμείς, ωστόσο, από τότε που διορίστηκα γενική διευθύντρια στον Ολυμπιακό, το 2018, έχουμε ένα άλλο Πορτογάλο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Και μαζί του έχουμε καταφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους προπονητές για τον Ολυμπιακό», ήταν η απάντηση της κας. Σουλούκου. Σαφές.

Διαβάστε επίσης